https://fotosiskola.hu/

Büszkeségeink

Igazából mindenkire büszkék vagyunk, akik hozzánk jártak. Több, mint 5000 embert azonban nehéz lenne felvonultatni ezen az oldalon, így azokat a tanítványainkat mutatjuk be, akik komoly eredményeket értek el. Vannak köztük mára már hivatásos fotósok, műterem tulajdonosok, de szép számmal akadnak, akik hobby fotósként nyerik sorra a pályázatokat. Nagy büszkeségünk még, hogy a tanítványainkból sokan oktatóvá nőtték ki magukat, így adván át a nálunk megszerzett tudásukat, többek közt a mi iskolánk keretein belül is.
Több mint 100-an vannak, akikről most itt olvashattok és a számuk folyamatosan nő. Érdemes lesz időről időre bekukkantani ide, mert még sok tehetséggel fogtok találkozni.

A héten szeretnénk, ha mindenki megismerné újabb tanítványunkat, akire méltán vagyunk nagyon büszkék. Ismét olyan tehetséges fotóst ismerhettek meg, aki tudatosan végig járt minden képzést és workshopot, egészen a szakmai bizonyítványig. Viki is imádja, amit csinál és ez meg is látszik minden munkáján. Az Ő képi világa a családok legszebb pillanatait örökíti meg. Elkészítette weboldalát amit öröm böngészni. Ő is nagyon kreatív, tudatos, ügyes fotós lett. Fogadjátok szeretettel és nézzétek meg weboldalát is.