Órarend

109-es csoport II. 6-os órarendje

7. óra április 11. 18:00 

Elmélet:

Sík és gömb panoráma. Ismét egy teljesen új témát tanítunk. A panorámafotózás lehetőségei és alkalmazási területei. Panorámafotózás módszerei és eszközei. 

Gyakorlat:

Április 15-én, szombaton, délelőtt a Hősök terén. Elméleti és gyakorlati oktató: Böröczki Gábor

kovacsattila71csopbalatonfuzfoikiallitaslanchidzoldben
8. óra április 18. 18:00

Elmélet:

Külső felvételek, belső felvételek, részletek, éjszaka, TS optikák, évszakok, napszakok, „B” idő, többszörös expozíció. Itt lesz tantermi előadás.

Gyakorlat:

Április 23-án, vasárnap, délután 16 órától a belvárosban. Esti városképek fotózása. Alkonyfotó, kékóra. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László (A gyakorlathoz szükség lesz fotós állványra)

9. Óra április 25. 18:00 Sportfotózás

Elmélet

A sportfotózás sajátosságai. Képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. Az óra témája a sportfotózás sajátosságai, képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. A 8 szuper technika, amivel te leszel a legjobb.

Gyakorlat:

Április 29-én, szombaton, 13 órától. Elméleti és gyakorlati oktató: Hadnagy Tünde.

10. óra május 2. 18:00 Portréfotózás

Elmélet:

Portréfotózás Fénymérő, a háttér, kellékek, nézőpont, alapvilágítások, vakutechnikák, képkivágás.

Gyakorlat:

Május 6-án, szombaton, 9:00-tól a műteremben lesz. Portré riportfotózás műteremben. Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán

11. óra május 9. 18:00

Elmélet:

Tájkép kompozíció, nézőpont megválasztása és hatása, felszerelés, kiegészítők. Időjárás Évszak, napszak, színhőmérséklet. A gyújtótávolság szerepe.

Gyakorlat:

Május 13-án, szombaton, reggel 6 óra. Ha a csapat nem bírja a korán kelést akkor később kezdünk 🙂 Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

Foto-Art-Fotosiskola001 20
12. Óra május 16. 18:00

Elmélet:

Makró fotózás mélységélesség, közgyűrű, fordítógyűrű előtétlencse, makró objektív.

Gyakorlat:

Május 20-án, szombaton, szombaton 9 óra füvészkert. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István (A gyakorlathoz szükség lesz fotós állványra)