https://fotosiskola.hu/

Glamrock fotózás workshop

Ezen a különleges workshopon visszarepülünk az időben a 70-es évek glamrock korszakába, hogy megelevenítsük a stílus és a színpadi hangulat varázsát. Itt nem csak a fotózásról van szó, hanem egy valódi művészi performanszról is, ahol minden elem a színpadi rock ‘n’ roll világba repít.

Pályafutását Niki koncertfotósként kezdte és a mai napig rendszeresen fotóz zenészeket, előadóművészeket, imádja a rock & roll-t, így igazán hiteles előadója a témának.

A workshop során belevetjük magunkat a glamrock stílus minden részletébe, beleértve a lenyűgöző ruhákat és kiegészítőket, amelyeket David Bowie és Elton John ihlettek. Megtanuljuk, hogyan teremtsünk színpadi fényeket és világítást, hogy a modellünk igazi rocksztárrá alakuljon.

Ha szeretnél egyedi és inspiráló képeket készíteni és bővíteni a fotós készségeidet, ne habozz, és csatlakozz hozzánk ezen a lenyűgöző fotográfiai utazáson! Várunk szeretettel a Glamrock workshopon, ahol Niki személyes tapasztalatával segít az alkotásban és a fejlődésben.

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Glamrock fotózás workshop tematikája:

  • Hogyan készüljünk fel egy Glamrock témán alapuló fotózásra?

Inspiráció, moodboard, AI vizuál tervezés

Az alkotó csapat összeállítása: kikre van szükségem?

A smink és frizura kiválasztása

A helyszín kiválasztása

A modell kiválasztása (ha nem a megrendelő szerepel a képen)

Kellékek, ruhák beszerzése

Világítás tervezése számítógépes programmal

Korábbi fotózásaimról példák, különleges kérések, hogyan valósultak meg, mik voltak a nehézségek és mi lett a megoldás

  • Álomból valóság, avagy a koncepció megvalósítása

Műtermi gyakorlati rész, portrék készítése glamrock témában

Profi modell, sminkes, fodrász közreműködésével

A témához illő világítások bemutatása, a fényformálók szerepének értelmezése az adott koncepció megvalósításában

A témához illő pózok, mozdulatok, avagy hogyan instruáljuk a modellt

  • Digitális utómunka (a koncepciónak megfelelően)

Szín-és fénykorrekció (LR, Camera Raw)

Retusálás: kiemelten foglalkozunk a bőr retusálásával, kontúrozásával

Plug-inek, Action-ök szerepe, miket használok, AI szerepe az utómunkában

Fotókompozit készítés – Több fotóból álló kép: háttércsere, extra elemek hozzáadása

A Glamrock fotózás workshop részvételi díja: 250.000,-Ft

A workshopon résztvevők létszáma: 6 fő
A workshop időtartama: 6 óra

A Nerpel Art Workshopok időbeosztása:

10:00-11:30 – Elmélet
11:30-13:00 – Műtermi gyakorlat
13:00-13:30 – Ebédszünet
13:30-15:00 – Műtermi gyakorlat
15:00-16:30 – Digitális utómunka
16:30-17:00 – Kérdések

A Nerpel Art Workshopokon való részvétel egy igazán  különleges, egyedi, élményekkel és tudással teli utazás a kreatív fotózás világában!

Nézd meg Niki csodás munkáit a honlapján: https://nerpelfoto.hu/

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2020/004047) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a Nerpel Art workshopok végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A workshop elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

garancia logo
ajandek_gomb.jpg

Jelentkezz most!

Mi történik a Jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.