https://fotosiskola.hu/

10+1 műtermi világítás workshop távoktatásban

Te is olyan fotós vagy aki szeretné bővíteni, fejleszteni tudását, és túllépne az alap stúdió világítások adta lehetőségeken? – akkor neked szól a 10+1 műtermi világítás workshop, ráadásul most távoktatásban tanulhatsz és válhatsz olyan fotóssá, akinek nem jelent kihívást egy portré fotózás (üzleti portré, céges portré, családi portrék, portfolió készítés), tablófotózás vagy akár divatfotózás, divatkatalógus fotózás, reklámfotózás. Ehhez adunk ötleteket. A fények portré, félalakos és egész alakos képek fotózásához lettek megalkotva, maximum 3 vaku használatával. Olyan tudást kapsz ezen a fotós workshopon, amit bármikor felhasználhatsz, akkor is, ha csak néhány fényforrás áll a rendelkezésedre. Kiválaszthatjátok megrendelőddel azt a világítást, ami az adott témához a legmegfelelőbb.

A 10+1 műtermi világítás workshop képzésünk tudás anyagát távoktatás rendszerben biztosítjuk. A tananyaghoz korlátlan idejű hozzáférést adunk. A videó letölthető, bármikor visszanézhető. Minden beállításról (vakuk, modell, fényformálók helyzete, fényképezőgép beállításai az adott világításhoz) letölthető 3D grafikát készítettünk, hogy még átláthatóbb legyen, és könnyebben menjen a tanulás. Kinyomtatva akár magaddal is viheted fotózásaidra.

A 10+1 műtermi világítás workshop távoktatásban gyakorlati tananyag témája:

– 10+1 fénybeállítás, portré, fél és egész alakos fotózásokhoz

– fénymérés

– modell instruálási ötletek, helyes pózok az adott világításban

– gyakorlatban mutatjuk meg mik azok a hibák, amiket ne kövess el egy portré készítésénél

– képelemzés

– a videó hossza 70 perc

Olyan kreatív tárházad lesz amiből a megrendelőd szívesen választ majd stílust, hangulatot. Tapasztaltuk korábbi tanítványainknál, hogy megrendelőik akár az összes beállítást igénybe veszik, ezáltal 3-4 -szer annyi képet rendelnek mint amennyiben gondolkodtak az elején. A fotózásoknál fontos szempont, hogy ha elkészült a smink a haj, lehet variálni a ruhákkal, de ha ezt a fényekkel is meglehet fejelni, sokkal több olyan kép készül majd amit az ügyfeled biztos meg akar vásárolni.

10+1 műtermi világítás workshop távoktatásban képzésünk ára: 25.000.- forint

A workshopot Kadosa Zoltán fotográfus és Szentpéteri Boglárka prezentálja.

A tananyaggal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén, a 06 70 280-6732 telefonszámon, vagy az info@fotosiskola.hu e-mail címen készséggel állunk rendelkezésre.

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. 10+1 műtermi világítás workshop távoktatásban képzés elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a jelentkezés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promóciók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.