https://fotosiskola.hu/

Műtermi dinamikus és vizes akt workshop

Három workshop egyben!

A Fotó Art Fotósiskola által szervezett “műtermi dinamikus és vizes akt workshop” a dinamika oldaláról közelíti meg az emberi test ábrázolását.  Így kapcsolódva, kiegészítve a klasszikus akt workshopunk tematikáját. Három workshopon vehetsz részt most egy napon. A víz és dinamika, lendület, a mozgás művészi megjelenítése, ráadásul mindezt vízzel kombinálva, nem kis feladat. Ezen a képzésen a gyors villanású vakutechnikát is kihasználjuk, mert a medencében, vízben fotózott modelleknél ez elengedhetetlen. Bár a fotóstúdióban nagyon meleg lesz a képeket a vakukkal most is megfagyasztjuk.

NEHOGY LEMARADJ! 

A KÉPZÉS ELINDULT

Új témaként fotózhatod majd a fotóstúdióban UV reagens festékkel festett akt modellünket is. Szelecsényi Rita sminkmesterünk alkotása színesíti modellünk alakját. Természetesen itt UV fénnyel világítunk. Nem hiszel majd a szemednek amikor az UV fények megvilágítják gyönyörű modellünket. Ilyen dinamikát még nem láttál. A színek ilyen dinamikus megjelenése csak ezzel az eljárással valósítható meg.

Harmadik témánk a műtermi dinamikus és vizes akt workshopon a fényfestés. Itt nagyfényerejű projektorral készítünk testfestéseket. Fekete fehér és színes grafikák segítségével mutatjuk meg az emberi test szépségét. A speciális projektorokon kívül használunk majd speciális háttereket is a jobb megjelenítéshez.

A workshopon 3 modellel dolgozhatsz majd a fotóstúdióban.

A dinamikus és vizes akt workshopot Kadosa Zoltán fotográfus és Jamrik Vilmos vezeti.

Délelőtt 8 és 10 óra között tartjuk az elméleti oktatást, majd 10 órától 16 óráig folyamatosan fotózunk a fotóstúdióban. Általában három modell, sminkes és fodrász segíti a munkánkat. Egyszerre két helyszínen lehet fotózni profi műtermi eszközökkel.

 

Műtermi dinamikus és vizes akt workshop időpontja:

2024 június 15. – szombat BETELT! Jelentkezni már csak várólistára lehet!

A workshop díja: 90.000,-Ft   VIP ár: 80.000,-Ft

Oktatók: Jamrik Vilmos, Kadosa Zoltán 

Sminkes: Szelecsényi Rita

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a workshop végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A Műtermi dinamikus és vizes akt workshop elvégzésével komoly, azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a Jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.