https://fotosiskola.hu/

Koncepcionális fotóworkshop távoktatásban

Örömmel ajánljuk figyelmedbe Nerpel Nikoletta és a Fotó Art Fotósiskola által közösen összeállított Koncepción alapuló fotóworkshop sorozatot. Az első rész, a reneszánsz portré workshop tananyaga most már távoktatásban is elérhető!

Miért érdemes csatlakoznod a workshophoz?

Elsősorban azért, mert rugalmasságot és kényelmet biztosítunk számodra. A teljes tananyagot saját időbeosztásodnak megfelelően tudod feldolgozni. A videókat letöltheted, így bármikor visszanézheted és újraélheted az élményt. Ráadásul a “Reneszánsz portré” távoktató videóhoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk!

A workshop során betekintést nyerhetsz az elméleti rész mellett az előkészületekbe, szervezési folyamatokba és a tervezésbe is. A teljes 3D grafikai anyagot is letöltheted, hogy még részletesebben megismerhesd a folyamatokat.

Gyakorlatorientált képzésünkön nem csak elméleti ismereteket szerzel, hanem valódi tapasztalatokat is gyűjthetsz. Niki, a workshop vezetője, saját munkáját mutatja be, így láthatod, hogyan dolgozik, hogyan instruál és hogyan állítja be a fényeket. Végül pedig megmutatja, hogyan varázsolja el képeit a különleges profi utómunkával.

A workshopon szerzett tudást könnyedén alkalmazhatod saját munkáid során is. Legyen szó portréfotókról vagy más stílusú felvételekről, az itt tanultak segítségével magabiztosan kezelheted a fényeket, állíthatsz be új kompozíciókat és tökéletesítheted az utómunkádat is. Így képes leszel emelni saját fotós munkáid színvonalát és kreativitását is. Megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet a képeidből, hogyan teremts egyedi atmoszférát és hogyan tükrözd vissza a modell személyiségét fotóidon keresztül.

Ha valódi szenvedéllyel és elhivatottsággal szeretnél tanulni, ha új kihívásokra vágysz és inspirációra szomjazol, akkor ez a workshop épp neked szól!

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy tanulj valami újat és tovább fejleszd fotós képességeidet! Légy részese ennek az izgalmas és kreatív utazásnak!

A Koncepció alapú fotózás elméleti tananyagának témája:

– Miért és hogyan dolgozz koncepció alapján 

– Moodboard és az AI szerepe a tervezési szakaszban. Hogyan lesz több a fotózás képek készítésénél, avagy hogyan nyújthatsz ügyfeleidnek egyedülálló élményt? 

– Ügyfelek félelmei, problémái, hogyan tudunk mi segíteni? 

– Fotózás előtt felmerülő kérdések, ügyfél-tájékoztató. 

– Az elhangzottak bemutatása egy fantasy fotózás példáján keresztül 

– Szervezéstől a képek átadásáig 

– Reneszánsz portré – honnan merítek inspirációt, a koncepció alapja 

– A csapat kiválasztásának szempontjai

– Jelmezbérlési lehetőségek – nem csak reneszánsz témára 

– Látványterv készítése 

– Három különböző mood, világítás digitális tervezése (4-5-4 lámpás) 

– A használt vakuk, fényformálók szerepének értelmezése, elemzése 

– Tervezett pózok bemutatása

 
Az elméleti tananyag hossza: 45 perc

A Koncepció alapú fotózás gyakorlati tananyagának témája:

Látványterv alapján összeállított világításokkal dolgozunk a stúdióban.
 Végigkísérheted a teljes fotózást, láthatod hogyan dolgozom, hogyan kommunikálok a modellel, milyen beállításokat, milyen pózokat csinálunk és miért.

  • Klasszikus, festőies portré készítése, 4 lámpás világítással
  • Királynői portré készítése, 5 lámpás világítással (színfóliás)
  • Glamour jellegű, festőies stílusú fotók készítése, 4 lámpás világítással

A gyakorlati tananyag hossza: 35 perc

A műtermi reneszánsz portré workshop távoktatásos videóját Nerpel Nikoletta fotográfus prezentálja.

A Koncepció alapú fotózás utómunka tananyagának témája:

– A képek válogatása

– Egy kiválasztott kép teljes utómunkája: szín-és fénykorrekció

– Zavaró elemek eltüntetése, retusálása 

– Haj volumen növelése, 

– Bőr retusálása AI plug-in alkalmazásával


– Bőr retusálása frekvencia szeparálás technikával 

– Arc kontúrozása 

– Háttérre valódi festmény illesztése 

– Vászon textúra hozzáadása 

– Nik collection – utolsó simítások, színezés, zaj hozzáadása

 Az utómunka tananyag hossza: 55 perc

Koncepcionális fotósworkshop távoktatásban képzés ára: 50.000,-Ft

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a Koncepcionális fotósworkshop távoktatásban elvégzéséről. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A workshop elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.