https://fotosiskola.hu/

“10+1 műtermi világítás” workshop

… Egyedül vagy a fotóstúdióban megrendelőddel, elmondja-megmutatja, hogy milyen fotókat szeretne készíttetni és Neked elképzelésed sincs, hogy világítsd be a témát?…

Talán kerültél már hasonló helyzetbe TE is?

Ezért szeretnénk most segíteni neked műtermi világítás workshopunkkal.

10 (+1) olyan műtermi világítást mutatunk meg, amit minden nehézség nélkül elsajátíthatsz és alkalmazhatsz akár a saját fotóstúdiódban is.

A fények, portré, fél és egész alakos témákhoz lettek megalkotva, maximum 3 lámpa-vaku használatával. Olyan világítási tárházat adunk a kezedbe, amivel mindig megállod a helyed. Legyen az portré fotózás (üzleti, családi portré, portfolió) divatkatalógus, reklám vagy tablófotózás.

Ha olyan tudást szeretnél, amit bármikor elővehetsz akkor is, ha csak néhány fényforrás áll rendelkezésedre a műteremben, itt a helyed! Tanuld meg a stúdióvakuk változatos és kreatív használatát, készíts minőségi fotókat 😀

Már 0 éve
A fotózni vágyók szolgálatában
Több mint 0
Tanítvány
Több mint 0 féle
Képzés - workshop
Kadosa_Zoltan_Foto_Art_Fotosiskola_Oktatoja.jpg

A 10+1 műtermi világítás workshop tananyagának témája:

– 10+1 fénybeállítás gyakorlati megvalósítása a fotóstúdióban

– vakuk és beállított értékei

– fényformálók használata

– fénymérés és fénymérő helyes használata a gyakorlatban

– modell instruálás, megfelelő pózok

– helytelen pózok bemutatása

– hibák amiket ne kövess el a fotózásaid során

– a workshopon készült fotókkal akár bővítheted saját portfóliódat is

– Önálló munkádhoz adunk egy kis plusz segítséget: PDF-formátumban megkapod a “10+1 műtermi világítás” workshop fénybeállításait!

Vezető oktató: Kadosa Zoltán

Következő “10+1 műtermi világítás” workshop időpont:

2024. március 24. vasárnap 9:00-16:00

A workshop ára: 70.000,-Ft, Fotó Art VIP tagoknak csak 60.000,-Ft
 

A workshopot prezentálja: Kadosa Zoltán és Jamrik Vilmos

 

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Nem tudsz személyesen részt venni workshopunkon, de szívesen tanulnál? – elvégezheted a képzést távoktatásos formában is!
Több infó itt: https://www.fotosiskola.hu/10-1-mutermi-vilagitas-tavoktatasban

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a workshop végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A 10+1 műtermi világítás workshop elvégzésével komoly, azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a Jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.