Büszkeségeink

Igazából mindenkire büszkék vagyunk, akik hozzánk jártak. Több, mint 5000 embert azonban nehéz lenne felvonultatni ezen az oldalon, így azokat a tanítványainkat mutatjuk be, akik komoly eredményeket értek el. Vannak köztük mára már hivatásos fotósok, műterem tulajdonosok, de szép számmal akadnak, akik hobby fotósként nyerik sorra a pályázatokat. Nagy büszkeségünk még, hogy a tanítványainkból sokan oktatóvá nőtték ki magukat, így adván át a nálunk megszerzett tudásukat, többek közt a mi iskolánk keretein belül is.
Több mint 100-an vannak, akikről most itt olvashattok és a számuk folyamatosan nő. Érdemes lesz időről időre bekukkantani ide, mert még sok tehetséggel fogtok találkozni.

A héten szeretnénk ha mindenki megismerné újabb tanítványunkat, akire méltán vagyunk nagyon büszkék. Niki 2011-ben diplomázott a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán. Szakmát tekintve azonban a fotózás vonzotta, ami aztán pályaváltást eredményezett. A következő évben professzionális fotós oklevelet kapott és Kaunitz Tamás fotóstúdiójában kezdett dolgozni mint másod fotós. Itt nem csak a technikai háttérbe és a konkrét know-how-ba, hanem ami a legfontosabb, a vizuális művészetbe is betekintést nyert.

A fotózás gyorsan teljes munkaidős munkává vált, követőiből hatalmas közönséget művelt ki. Azóta folyamatosan azon dolgozik, hogy egyedi tartalmakat alkosson mind a nyüzsgő, élénk és zajos fővárosban, mind a vidéki területeken. Monumentalitású és indusztriális motívumokkal rendelkező városi fotográfiái olyan építészeti, képzőművészeti, portré- és tájképeket tartalmaznak, amelyek a szocialista korszakot idézik, amelyben a művész született és amely maradandó ihletet ad számára. Az emberi portrék, tájképek és ételfotózás iránti érdeklődése ragyogóan tükrözi egyedi stílusát, egyéni perspektíváját és tiszta érzékenységét.

Munkássága számos iparági vezető magazinban megjelent már, mint például a Playboy Hungary, a Glamour Hungary, az Elle Hungary, a Runner’s World Magazine. Emellett a Havas Dóra’s Food Studio vezető fotósa lett.