Büszkeségeink

Igazából mindenkire büszkék vagyunk, akik hozzánk jártak. Több, mint 5000 embert azonban nehéz lenne felvonultatni ezen az oldalon, így azokat a tanítványainkat mutatjuk be, akik komoly eredményeket értek el. Vannak köztük mára már hivatásos fotósok, műterem tulajdonosok, de szép számmal akadnak, akik hobby fotósként nyerik sorra a pályázatokat. Nagy büszkeségünk még, hogy a tanítványainkból sokan oktatóvá nőtték ki magukat, így adván át a nálunk megszerzett tudásukat, többek közt a mi iskolánk keretein belül is.
Több mint 100-an vannak, akikről most itt olvashattok és a számuk folyamatosan nő. Érdemes lesz időről időre bekukkantani ide, mert még sok tehetséggel fogtok találkozni.

A héten szeretném ha mindenki megismerné újabb tanítványunkat, akire méltán vagyunk nagyon büszkék. Marietta is kiérdemelte, hogy bekerüljön a büszkeségeink közé. Rendkívül ügyes és kreatív fotós. Tudatosan építve fotós képességeit az alapoktól kezdve kitartóan dolgozott az OKJ-s vizsgáig. Elvégezte a 2x6 hetes alaptanfolyamokat, a PRO tanfolyamot, Termék reklám és ételfotó tanfolyamot, Akt workshopot, Esküvőfotó workshopot, Photoshop fotósoknak tanfolyamunkat és természetesen az OKJ-t. Egyszóval mindent, amit csak lehetett. Most pedig már Piliscsaba legkiemelkedőbb fotósai közé tartozik! Ha kíváncsi vagy a munkáira, mindenképp érdemes követni az FB-oldalán és megnézni a weboldalát is.