https://fotosiskola.hu/

Fogászati Fotózás

Iskolánk komplex ismereteket, megoldást nyújt a fogászati – szájüregi fotózáshoz. Az elméleti alapoktól kiindulva a különböző eszközök megválasztásán át az elkészült képek feldolgozásáig, sorra veszünk mindent. Megtanítjuk az intraorális fotózásnak a legféltettebb szakmai fortélyait, valamint a portréképek elkészítésének technikáit. A résztvevők a képzés idején az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is elsajátítják, valós körülmények között, igazi páciensek és professzionális DSLR kamerák segítségével a teljes megvalósításhoz szükséges ismereteket.

A gyakorlat során a résztvevők megtanulhatják azokat a technikákat, szakmai fogásokat, mellyel profi fotósként készíthetnek majd fogászati képeket hibák és nehézségek nélkül!

Fogászati fotózás képzésünk gyakorlatorientált, így azonnal használható tudást kap minden résztvevő.

A kurzus végére mindenki tisztában lesz azzal, hogy szükségleteinek megfelelően milyen felszerelést válasszon a fogászati fotózás elvégzéséhez. Tudatosan fogja használni a fényképezőgépet, mert tisztában lesz a beállításokkal és a technikai fogalmakkal. Bármikor, bármilyen környezetben képes lesz színhelyes, tökéletesen exponált képeket készíteni!

Ezekkel a képességekkel felvértezve könnyedén készíthet Ön is fogászati és szájüregi fotókat, legyen szó archiválásról, tanulmányról vagy akár egy nemzetközi publikációról. Ezután a problémák és a szükséges rossz helyett, a lehetőségeket és a munkájához való segítséget látja majd a fényképezésben. 

Oktató: Jamrik Vilmos

Fogászati Fotózás tanfolyam időpontja: Telefonos-személyes egyeztetés alapján

Tel.: 06 70 280-6732

A fotó a Fogászati fotótanfolyamon készült

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt adunk a képzés végén. Ezzel a papírral igazolhatja, hogy elvégezte a kurzust, mellyel komoly, azonnal használható gyakorlati tudást szerez.

 

Együttműködő, támogató partnerünk:

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötte a jelentkezési lapot, küldünk Önnek egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címre. Az oktatást vezető telefonon és e-mailben is jelentkezik, hogy a részleteket, esetleges kérdéseket átbeszélje Önnel. Elkészítjük egyedi személyre szóló ajánlatunkat, mely elfogadása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéséhez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdés a képzéssel kapcsolatban, azt e-mailben vagy telefonon megválaszoljuk Önnek.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.