https://fotosiskola.hu/

Haladó fotós tanfolyam

A haladó fotós tanfolyam, folytatása az első hat alkalmas képzésnek. Ha már a birtokodban vannak a fotózás alapvető ismeretei, de szeretnéd azokat tovább bővíteni, akkor csatlakozz hozzánk a Haladó fotós tanfolyamon és emeld a következő szintre tudásodat! 

Újabb hat hét alatt, újabb izgalmas témákon keresztül mélyítjük el a fotós tudásod. A fotóoktatás alatt megismerkedsz majd a panorámafotózás, sportfotózás rejtelmeivel. Itt már a természetfotóval is behatóbban foglalkozunk. Az esti hangulat-város képek mellett a műtermi modellfotózás is a tematika szerves része. Most is fontosnak tartjuk, hogy a saját képi világod kifejezésében is komoly segítséget nyújtsunk. A fotós tanfolyamot házi vizsgával zárjuk.

Szólalj meg a képek nyelvén!

Mutasd meg a nagyközönségnek, hogy mennyit fejlődtél! A haladó fotós tanfolyam végén fotókiállítást rendezünk tanulóinknak, melyen ünnepélyes keretek között családtagok, barátok, ismerősök jelenlétében átadjuk a hivatalosan is elismert Tanúsítványaikat.

Ha még nem rendelkezel a megfelelő alapokkal a fotózás területén, válaszd fotótanfolyamunkat ahol 6 hét alatt megszerezheted a szükséges tudást és folytathatod tanulmányaidat itt, a haladó fotós tanfolyamon.

Következő haladó fotós tanfolyam kezdési időpontok:

Esti képzés hétvégi gyakorlatokkal: 2024. április 24. este 18:00-tól hétvégi gyakorlatokkal.

Hétvégi képzés időpontja: 2024. június 15.

Hétköznap délelőtti képzés 2024. április 10. szerda reggel 9:00

A haladó fotós tanfolyam díja: 150.000,-Ft. Lehetőség van részletfizetésre és támogatás igénylésére a képzéshez!

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

A galériákban látható képeket tanítványaink készítették a haladó fotós tanfolyam gyakorlatain!

A haladó fotós tanfolyam tematikája:

Elmélet: Mindenki szívesen fényképez nyaralás alkalmával, tájakat városokat, ezért megtanítjuk, hogyan lehetsz ebben is nagyon jó. Külső felvételek, részletek, éjszakai városképek, speciális optikák, évszakok, napszakok, „B” idő, többszörös expozíció. Ahogyan még sosem láttad “kék és arany”. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben és kora este, fotózás a belvárosban. Ezen a gyakorlaton is több olyan új technikát tanulsz, amivel még nem találkoztál. A fotótanfolyamon hatalmas élmény lesz ez a gyakorlat is. A gyakorlatot a kékórás képekkel zárjuk. Mivel állványról fotózunk több témát is, ezért mindenki számára biztosítunk stabil, profi fotósállványt. Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Körber László

Elmélet: Ezen az órán újra a műteremé lesz a főszerep, a portréfotózás lesz a témánk. Modell instruálása. Modellpózok. Perspektívák és objektívek a portréfotózásban. Megtanulod, hogy milyen hatásokat érhetsz el a világítással és a megválasztott látószöggel. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben, vagy hétvégén az iskola műtermében modellfotózás 2 műtermi helyszínen, 2 profi fotómodellel. Megtanulod a fénymérést a modellfotózás esetében is. Megtanulod a háttérről, fényekkel leválasztani a modelledet. A három alapvilágításon túl két profi stílusban is kipróbálhatod magad. EXTRA: A HIGH-KEY és a LOW-KEY, biztosan elvarázsol. De szó lesz a kellékekről, a nézőpontról, az átkomponálási technikáról, vakuk pontos beállításáról és képkivágásról. Fotótanfolyamunkon minden tanítványunknak biztosítjuk a profi műterem technikát a gyakorláshoz. Időtartam: 3 óra.
Elméleti és gyakorlati oktató: Kadosa Zoltán, Jamrik Vilmos

Elmélet: Tájkép kompozíció, nézőpont megválasztása és hatása, felszerelés, kiegészítők. Időjárás évszak, napszak, színhőmérséklet, a gyújtótávolság szerepe. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben, külső helyszínen tartjuk a tájfotó gyakorlatot. Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

Elmélet: Ezen az órán egy nagyon izgalmas új témát tanítunk. A sportfotózás egy nagyon összetett, de a tanítványaink által nagyon kedvelt, sikerekben gazdag téma. A fotótanfolyam ezen órájának témái a sportfotózás sajátosságai, képkivágás, mozgás dinamika, szükséges felszerelés, kiegészítők. EXTRA: 8 szuper technika, amivel te leszel a legjobb. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben, vagy hétvégén. Sportfotózás a KINCSEM PARKBAN, HOKI, vagy KORCSOLYA, esetleg TORNAVERSENYEN. Minden tanítványnak biztosítjuk a fotózáshoz szükséges sajtómellényt. Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Hadnagy Tünde

Elmélet: A természetfotós témát a makró fotózással zárjuk. A természetfotós makróképek mindig nagy sikert garantálnak. Ez egy olyan érdekes világ, amire senki sem számít elsőre. Foglalkozunk a mélységélességel történő téma kiemeléssel, megismered a közgyűrűt, fordítógyűrűt, makró előtétlencsét és a makróobjektíveket. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben, vagy hétvégén. Makrófotózás a Füvészkertben. Minden tanítványunknak biztosítunk profi fotós állványt és makró eszközöket! Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Láng István

Elmélet: Ismét egy teljesen új témát tanítunk a fotós tanfolyamon. A panorámafotózás lehetőségei és alkalmazási területei. Panorámafotózás módszerei és eszközei. Speciális technikák és állványok állványfejek. A gyakorlat után hatalmas felbontású, gyönyörű panoráma képeket készítesz majd. ELMÉLETI ÓRA VÉGÉN KÉPELEMZÉS A TANÍTVÁNYOK KÉPEIBŐL. Időtartam: 3 óra.
Gyakorlat: előre egyeztetett időpontban, napközben. Panorámafotózás a belvárosban. A gyakorlathoz biztosítunk panoráma fejeket és profi állványokat. Időtartam: 3 óra. Elméleti és gyakorlati oktató: Böröczki Gábor

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a tanfolyam végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a haladó fotós tanfolyamot. Fotós tanfolyamunk elvégzésével nem csak egy halom jegyzeted lesz, hanem azonnal használható tudást is szerzel.

garancia logo

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promóciók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.