https://fotosiskola.hu/

Lightroom TOTÁL kezdő kurzus

Kinek szól a Lightroom Totál kezdő kurzus?

Lightroom Totál kezdő kurzus elsősorban azoknak szól, akik újonnan találtak rá a fényképészetre és még bizonytalanok fotóik kidolgozásában és nem tudják, hogy kezdjenek bele. Másodsorban azok számára, akik már kipróbáltak több képfeldolgozó programot, de a Lightroom-hoz nem mertek hozzáfogni, mert túlságosan bonyolultnak tűnt. A Ligthroom Totál kezdő kurzusom, ami nevével ellentétben a gyakorlott felhasználóknak is tud újat mutatni. Érthetően és egyszerűen fogom bemutatni a Lightroom összes olyan funkcióját, amire szükséged lesz.

Ha ezek közül csak 1 is igaz rád, akkor mindenképpen hasznos számodra a Lightroom Totál kezdő kurzusom:

✅Hobbid a fotózás és szeretnél jobb képeket megmutatni ismerőseidnek.
✅Használtál már más képfeldolgozó szoftvereket, de bonyolultnak és túl komplikáltnak tűntek.
✅Kevés szabadidőd van tanulni, ezért célirányosan szeretnéd megtanulni azt, amire szükséged van.
✅Szeretnél egy biztos alapokon fekvő tudást, amire építkezve akár profi fényképész is válhat belőled.
✅Ha szeretnéd lerövidíteni a tanulás rögös útját.
✅Ha fontos számodra a jól követhető, lépésről-lépésre megalkotott és elmagyarázott oktatás.
✅Ha nem másolni szeretnél, hanem önálló tudást szeretnél szerezni.

 

Miért válaszd a Lightroom Totál kezdő kurzust?

Ha valaha érezted már, hogy nem tudtad a legtöbbet kifacsarni a fényképeidből azért mert nem érted a PS működését akkor itt a remek alkalom, hogy megtanuld a Lightroom használatát, garantáltan könnyebb és hatékonyabb a fényképek kidolgozásra. A Lightroom Totál kezdő kurzust azért hoztam létre, hogy a kezdő, amatőr, haladó szintű fényképezés iránt elhivatottak, kapjanak egy olyan képzést amiben az alapoktól mutatom be a Lightroom használatának logikáját és működését.

Így egy biztos alapot adok ahhoz, hogy megtaláld a saját stílusodat.
Csináld meg a saját munkafolyamatodat, tőlem minden szükséges információt megkapsz. A folyamatosan frissülő, jelenleg 58 videóból és több mint 8 óra hosszúságú anyagból a saját tempódban tudod feldolgozni a Lightroom használatának titkait.

Ugye számodra is fontos, hogy ne csak nézd a videókat, hanem meg is tanuld a benne elhangzottakat ezért kapsz tőlem 30 felhasználható képet, melyekkel velem együtt haladva fogod elsajátítani a Lightroomot.
Minden modul végén van tudás próba, amivel letesztelheted a megszerzett képességeidet.

Kriczki Norbert

Kriczki Norbert vagyok a Lightroom Totál kezdő kurzus létrehozója. 8 éve foglalkozok napi szinten fényképészettel, 6 éve pedig hivatásos fotósként ebből élek mint szabadúszó fényképész.

Tanfolyam tartalma

 • A fényképészet első fele a kép elkészítése, a második a kép kidolgozása. Eddig megszerzett tudásommal és tapasztatommal foglak segíteni, hogy gyorsabban juss el a kezdő szintről a magabiztos haladóig.

 • Ebben a kurzusban teljesen az elejéről indulva mutatom be neked a Lightroom Classic-ot és hogy mit tudsz vele elérni. Mindezt azért, hogy a végén egy saját képkidolgozási munkafolyamattal önállóan és magabiztosan tudd megmutatni képeid a nagyvilágnak és közben rátalálj saját stílusodra is.

 • Tartalom frissítve: 2023.11.08
 • 8 óra 21 perc
 • 59 videó
 • A képzés díja: 35.990,-Ft

A kurzusból megtudod…

Hogy hogyan csinálj lapos, semmitmondó képekbőlütős fotókat, pár perc alatt!

Az online videós tanulás nagy előnye, hogy akkor és ott tanulsz, ahol számodra a legkényelmesebb, és annyiszor nézed újra, amennyiszer csak szükséges. Én is így szoktam tanulni, ezért is állok ki mellette azzal, hogy így adom át tapasztalatom és tudásom.
Azt mondják, az interneten minden fent van, ami kell. Ez TÉNY! Viszont mire megtalálod a sok értelmetlen és haszontalan tartalom közül azt, ami számodra szükséges, az sokkal több idődet fogja elrabolni a kevés szabadidődből, mint amennyit szeretnél. Bánj okosan az időddel és ne fecséreld feleslegesen használható információk kutatására. Én már megtettem, így neked már nem kell.

Csak pár kattintásnyira vagy attól, hogy tiéd legyen a kurzus és elkezdj szebb képeket készíteni.

Töltsd ki a megrendelési űrlapot.

Utald el a kurzus díját.

És már hozzá is férsz a 6 évnyi tudásomhoz.

Nincs veszíteni valód, ha nem tetszik a képzés 14 napon belül írj egy e-mailt arról, hogy mi nem tetszett benne és vissza utalom 100%-ban a kurzus díját. Így kockázat nélkül tudsz elindulni a szebb képek kidolgozásának irányában.

A Lightroom Totál kezdő kurzusról röviden…

Jelenleg 8 óra 21 percben és 59 videóban bemutatom számodra a Lightroom világát. Ez folyamatosan bővül az év során.  Totál kezdőből egy magabiztos haladóvá válhatsz a kurzus végére. Azért, hogy ne csak nézd a kurzust, kapsz tőlem 30 db nagyfelbontású nyers képet a saját portfóliómból, amiket velem együtt és egyedül is kidolgozhatsz.
Nem csak egy kész munkafolyamatot mutatok meg neked, hanem megmutatom azokat a lehetőségeket, amikkel sajátot tudsz létrehozni, így gyorsan csodás képeket tudsz majd kidolgozni. Ehhez a Lightroom Classic-ot fogjuk segítségül hívni. Semmilyen előzetes fotós tudásra nincs szükséged a kurzus elvégzéséhez. A kurzus sorrendje kötött és egymásra épül, de ha nem vagy már annyira kezdő akkor nyugodtan ugorj a számodra fontosabb részekhez. Kapsz egy biztos alapot amire építkezve akár profi is válhat belőled.

Mit fogsz tanulni a Lightroom Totál kezdő kurzuson?

 • Folyamatosan frissülő kurzus. Így még sok újdonság érkezik.
 • ✅5 trükk, hogyan hozd ki a legtöbbet a kurzusból.
 • ✅Ingyenes Lightroom telepítése (Adobe próbaidőszakot használjuk)
 • ✅Katalógus létrehozása – Első lépés.
 • ✅Importálás és fajtái – Adjunk hozzá képeket.
 • ✅Felület áttekintők – Ismerd meg a környezetet.
 • ✅Motorháztető alatt – Lightroom működési elve.

 

 • ✅Könyvtár használata – Legyenek képeid mindig egy kattintásnyira.
 • ✅Szerkesztő felület eszközei – Ahol a varázslat történik.
 • ✅Maszkok használata – Szerkeszd képeid aprólékosabban.
 • ✅Presetek – Mentett beállítások újra felhasználása. Készítése és telepítése
 • ✅Nyomtatás – Hogyan nyomtasd ki képeid.
 • ✅Exportálás – Képeid kimentése webre és nyomtatásra.
 • ✅Bemutatom egyben az egészet képek kidolgozásával.

Használd ki eddig megszerzett tapasztalatom és gyorsítsd fel tanulásod, hogy neked már csak élvezni kelljen a fotózást.

Csak pár kattintásnyira vagy attól, hogy tiéd legyen a kurzus és elkezdj szebb képeket készíteni.

Rendeld meg MOST!

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Lightroom Totál kezdő kurzus elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.