https://fotosiskola.hu/

Műtermi aktfotó workshop távoktatásban

A Fotó Art Fotósiskola által szervezett “Műtermi aktfotó workshop távoktatásban” tananyaga a klasszikus aktfotográfiával, ezen belül a high-key – low-key stílussal foglalkozik. A teljes elméleti és gyakorlati tananyag elérhető és a saját időbeosztásod szerint felhasználható. A videót letöltheted és bármikor megnézheted, visszanézheted. A “Műtermi aktfotó workshop” távoktató videóhoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk! A workshop 13 fénybeállításának a teljes 3D grafikai anyaga letölthető. A tőlünk megszokott módon, itt is törekedtünk arra, hogy még ebben a formában is gyakorlatorientált legyen a képzés.

A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.
A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában, high-key stílusban.
A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.

A Műtermi aktfotó workshop távoktatásban elméleti tananyagának témája:

– megismertetünk a stílussal

– rövid művészettörténeti áttekintést adunk a klasszikus akt ábrázolás világáról (szobrászat, festőművészet, fotográfia)

– megtudhatod azt is, hogy mi a 3 legfontosabb dolog az aktfotózás felkészüléséhez

– mi az az 5 kiemelkedő dolog, amire fotózás közben érdemes figyelni

– lágy, kemény és szórt fény és ezek fényformálói

– egy elkészült fotó esetén, miből lehet következtetni a fényformálók típusára

– high-key és low-key típusú képek fotózása

– aktfotózás a természetben

– aktfotózási hibák

– testtartás és fény hatása a modellre

– az elméleti tananyag hossza: 50 perc

zolielmelet
A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.
A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.
A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.
zolibeallitasok2

A Műtermi aktfotó workshop távoktatásban gyakorlati tananyagának témája:

– 13 fénybeállítást mutatunk

– kemény és lágy fényformálók hatásai a gyakorlatban

– high-key és low-key képek készítésének speciális beállításai a fényképezőgépen

– megmutatjuk a vakuk pontos beállítását, fénymérési módját

– kézi fénymérő használata

– modell instruálása, testtartási hibák

– az elkészült nyers képek bemutatása és értékelése

– a gyakorlati tananyag hossza 90 perc

A műtermi aktfotó workshop távoktatásos videóját Kadosa Zoltán fotográfus és Máthé Dzsesszika prezentálja.

Műtermi aktfotó workshop távoktatásban – képzésünk ára: 25.000,-Ft

A fotó a műtermi aktfotó workshopon készült a Fotó Art Fotósiskolában.

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a fotós tanfolyam végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Fotós tanfolyamunk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.