https://fotosiskola.hu/

Ajándék ötletek

Ajándékötletek hobbi és profi fotósok számára

Minden fotótanfolyamunk és workshopunk ajándékképpen is megvásárolható. Ehhez most több lehetőséget is kínálunk: választhatsz teljes tanfolyamot, vagy a kiválasztott összegű ajándékutalvánnyal lepheted meg szeretteidet, amit később bármely képzésünkre felhasználhat. Lehet karácsonyi ajándék, szülinapi ajándék, vagy egy fontos évforduló, aki egy kicsit is szeret fotózni, nagyon fog örülni ennek a szép, egyedi, névre szóló ajándéknak. Az ajándékutalványt a kért névvel és szöveggel látjuk el, melyet e-mailben továbbítunk a kedves megrendelőnek, de személyesen is átvehető. Bizonyított tény, hogy az élmények és a tudás egy életen át velünk maradnak. Ajándékozz tudást és felejthetetlen élményeket! 

ajandekutalvany fotosoknak web szuletesnapra

Megrendelés menete: 

Az alábbi adatlap kitöltésével megrendelheted ajándékba szánt képzéseink, vagy a kiválasztott összegű, ajándékutalványaink egyikét. A személyes adatok megadása után, kérlek add meg a megajándékozni kívánt nevét is. Válaszd ki az összeget, vagy azt a tanfolyamot, amit szeretnél adni, és válaszd ki, hogy milyen alkalomra ajándékozol. Megrendelés után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot! A megrendelés ellenértékét utalással vagy készpénzben tudod kiegyenlíteni. A kiválasztott ajándékutalványt e-mailben küldjük, amit kinyomtathatsz, vagy személyesen átvehetsz oktatási központunkban.

A megajándékozott úgy tudja felhasználni a fotós ajándékutalványt, hogy a kiválasztott tanfolyamra, vagy workshopra a honlapon keresztül bejelentkezik, és a megjegyzés rovatban feltünteti, hogy “ajándékutalvány.”

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promóciók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A megrendelés beérkezését követően telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az egyedi igényeket. Az ajándékutalvány díját átutalással vagy készpénzben is ki lehet egyenlíteni az oktatási központunkban. 

Ha ezek után is maradt még kérdésed a megrendeléssel vagy a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.