Photoshop tanfolyam fotósoknak

Photoshop képzésünk ONLINE, távoktatás formában is elvégezhető, az oktató videók bármikor letölthetők és visszanézhetők!

Folyamatosan indul Photoshop fotósoknak képi utómunka tanfolyamunk, melyen megtanulhatod a retusálás csínját-bínját! Az általunk képviselt tanfolyam nem a szokványos menürendszert ismertető előadás sorozat. Régóta igénylik tanulóink, hogy valami kis pluszt mutassunk számukra, amivel még jobbá, még inkább képpé varázsolható egy alkotás. Ezért összeállítottunk egy tematikát mely inkább arról szól, hogy olyan képességeket adjunk a kezedbe, mellyel szabadon alkothatsz majd. Az oktatás gyakorlati megvalósításra épül. Laptopon követhetők a különböző szerkesztési és retusálási fázisok.

A Photoshop tanfolyam tananyagát minden tanulónk videó jegyzet formájában is megkapja! A videójegyzettel bármikor újra nézhető a teljes óra anyaga, ha elakadsz retusálás közben kéznél lesz a segítség.

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2020/004047) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a Photoshop tanfolyam fotósoknak képzést. A tanfolyam elvégzésével, azonnal használható tudást szerzel.
Nézd meg mi a véleménye a tanítványoknak a képzéseinkről.

A következő Photoshop tanfolyam fotósoknak képzés időpont: 2023. április 20. 

A képzések csütörtök este 17:45-kor kezdődnek. (12 alkalmas képzés)

Nappali 6 alkalmas intenzív képzés: MOST CSAK TÁVOKTATÁSBAN!

 A képzéseket Körber László tartja.

A 36 órás photoshop tanfolyam már három módon is elvégezhető!

Lehetőség van esti kurzus keretein belül elsajátítani a fotóretusálás és teljes fotós utómunka tudományát, ez 12 alkalom (alkalmanként 3 órás elfoglaltság) minden csütörtök este 18:00-tól.

Választható Intenzív Nappali kurzusunk is, ami 6 alkalom (alkalmanként 6 órás elfoglaltság) minden kedden reggel 9:00-től 15 óráig. Most csak online formában!

Legújabb formájában ONLINE is elvégezhető a kurzus. Így kényelmesen otthonról is tanulhatod a Photoshopot. Ha esetleg mégsem boldogulnál, bármikor kérhetsz segítséget vagy beülhetsz egy éppen hagyományosan tanuló intenzív, vagy esti csoportba.

A képzés díja 75.000,-Ft (1.600 Ft/óra kiemelkedően jó ár/érték arány) Ha voltál már korábban más tanfolyamunkon, jár további 5.000,-Ft kedvezmény.

Photoshop tanfolyam rövid tematikája:

– HDR képek
– Kijelölések, quick maszk, rétegmaszkok
– Portré alapretus, smink,
– Modell alakformálás torzítás
– Nyomtatás kifutó, keretes, colormanagement beállítások.
– Dragan stílus
– High key – low key, monokróm, duótón, triótón képek,
– Tájkép (kontraszt, szelektív színezés)
– Statikus képből dinamikus
– Panoráma
– Action script

garancia logo
ajandek_gomb.jpg

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
másodperc
A KÉPZÉS ELINDULT

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát. Majd a képzéssel kapcsolatos minden szükséges információt e-mailben küldjük. Ha ezek után is maradt még kérdésed, azt tedd fel nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.