https://fotosiskola.hu/

Photoshop tanfolyam fotósoknak

Fedezd fel a kreativitásod határtalan világát a Photoshop tanfolyam fotósoknak szóló képzésünkkel!

Az online világban a vizuális tartalom egyre nagyobb jelentőséggel bír. A fotósok számára különösen fontos, hogy képeikkel kiemelkedjenek a tömegből és megragadják a néző figyelmét.

Photoshop tanfolyamunk lehetőséget nyújt számodra, hogy fotóidat új dimenzióba emeld és kialakítsd saját stílusodat! 

Photoshop ereje a fotózásban:

A Photoshop az egyik legismertebb és legnépszerűbb képszerkesztő szoftver a világon és ez nem véletlen. Ez a program számtalan lehetőséget kínál a képek manipulálására, retusálására, kreatív módosítására. Fotósok számára ez a szoftver valódi álomlehetőségeket rejt, melyek segítségével kiemelhetik fotóik legjobb tulajdonságait és kifejezhetik azt saját stílusukkal.

Photoshop tanfolyamunkat kifejezetten fotósoknak terveztük:

A tanfolyam során fokozatosan bevezetünk a Photoshop világába és megismertetünk az alapoktól egészen az előrehaladott technikákig. Képzett oktatónk segítségével megtanulod a legjobb módszereket a képek retusálásához. A médiához optimalizált élesség, színtónusok és a kontraszt tűpontos beállítását, valamint a kompozíció és a megvilágítás finomhangolását. Az interaktív órákon valós gyakorlati feladatok segítségével mélyítjük el a megszerzett ismereteket, melyeket lépésről-lépésre mindenki saját laptopján keresztül követhet.

Kreativitás és saját stílus kialakítása:

A Photoshop segítségével képes leszel kifejezni saját egyedi stílusodat. Photoshop tanfolyamunkon megtanulhatod hogyan hozz létre különleges, lenyűgöző képeket amelyek tükrözik saját kreatív látásmódodat. A Photoshop eszközeinek és funkcióinak használatával olyan képeket hozhatsz létre, amelyek magukba hordozzák az egyediségedet és kreativitásodat. Ezáltal kiemelheted képeidet a tömegből és egyedülálló látványvilágot teremthetsz.

Tanúsítvány a képzés végén:

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a Photoshop tanfolyam fotósoknak képzést. A tanfolyam elvégzésével, azonnal használható tudást szerzel.

Ajándék videó jegyzet a Photoshop tanfolyamhoz:

A Photoshop tanfolyam tananyagát minden tanulónk videó jegyzet formájában is megkapja! A videójegyzettel bármikor újra nézhető a teljes tanfolyam tananyaga, ha elakadsz retusálás közben kéznél lesz a segítség.

Nézd meg mi a véleménye a tanítványoknak a képzéseinkről.

A következő Photoshop tanfolyam fotósoknak képzés időpont: Most csak távoktatásban!

Link: https://fotosiskola.hu/photoshop-tanfolyam-fotosoknak-tavoktatasban/

A tanfolyamot Körber László tartja.

A 36 órás photoshop tanfolyam fotósoknak képzés már három módon is elvégezhető!

Lehetőség van esti kurzus keretein belül elsajátítani a fotóretusálás és teljes fotós utómunka tudományát, ez 12 alkalom (alkalmanként 3 órás elfoglaltság) minden csütörtök este 18:00-tól. Csak ONLINE!

Választható Intenzív Nappali kurzusunk is, ami 6 alkalom (alkalmanként 6 órás elfoglaltság) minden kedden reggel 9:00-től 15 óráig. Most csak online formában!

ONLINE, távoktatásban is elvégezhető a kurzus. Így kényelmesen otthonról tanulhatod a Photoshopot. A videók letölthetők és bármikor visszanézhetők, korlátlan ideig használható!

A képzés díja 75.000,-Ft (1.600 Ft/óra kiemelkedően jó ár/érték arány) Ha voltál már korábban más tanfolyamunkon, jár további 5.000,-Ft kedvezmény.

A Photoshop tanfolyam rövid tematikája:

 • HDR képek: Hogyan hozzunk létre kiemelkedően részletes és élethű képeket a Photoshop segítségével.
 • Kijelölések, quick maszk, rétegmaszkok: Ismerd meg a kijelöléseket és a maszkok különböző típusait, amelyek lehetővé teszik a részletes retusálást és a kreatív manipulációt.
 • Portré alapretus, smink: Tanuld meg hogyan hozz létre tökéletes portrékat a Photoshop alapretusálási technikáinak és a smink kreatív alkalmazásának segítségével.
 • Modell alakformálás torzítás: Fedezd fel, hogyan változtathatod meg a modell alakját és formáját a Photoshop torzítási eszközeinek segítségével.
 • Nyomtatás kifutó, keretes, colormanagement: Ismerd meg a nyomtatás előkészítésének fontos szempontjait és a legfontosabb beállításokat.
 • Dragan stílus: Tanuld meg, hogyan hozz létre drámai hatású képeket.
 • High key – low key, monokróm, duóton, triótón képek: Ismerd meg a különböző hangulatokat és hatásokat elősegítő képszerkesztési technikákat.
 • Tájkép (kontraszt, szelektív színezés): Fedezd fel, hogyan növelheted a tájképek kontrasztját és használhatsz szelektív színezést, hogy azok még vonzóbbá váljanak.
 • Statikus képből dinamikus: Varázsolj mozgást és dinamikát a képekbe a Photoshop műveletekkel és effektekkel.
 • Panoráma: Fedezd fel, hogyan hozz létre lenyűgöző panorámaképeket és kombinálj több képet a Photoshop panoráma funkciójával.
 • Action script: Ismerd meg, hogyan automatizálhatod a műveleteket és gyorsíthatod fel a munkafolyamatot.
garancia logo

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát. Majd a képzéssel kapcsolatos minden szükséges információt e-mailben küldjük. Ha ezek után is maradt még kérdésed, azt tedd fel nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.