https://fotosiskola.hu/

Kezdő fotótanfolyam távoktatásban

Tanulj távoktatásban, kényelmesen otthonról, saját ritmusod és időbeosztásod szerint!

Kezdő fotótanfolyam távoktatásban képzésünket azoknak a kezdő fotósoknak ajánljuk, akik már vásároltak fényképezőgépet, de a használati útmutató nem sokat segített a gép kezelésének megismerésében.

Ha elveszel a gép menüjében és a gombok erdejében, de tudni akarod mi mire való, és nemcsak “P” módban (Automata mód) szeretnél fotózni és szeretnéd kihasználni a fényképezőgép kínálta összes technikai lehetőséget – videónkból most mindent megtanulhatsz. Megtanítjuk tudatosan használni fényképezőgépedet!

Kezdő fotótanfolyamunk tananyaga már, távoktatás rendszerben is elsajátítható. Ez azt jelenti, hogy a tananyag az oktatási portálunkról letölthető, és bármikor visszanézhető. A videóhoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk. Tanuld meg fényképezőgéped kezelését, használatát egyszerűen, érthetően!

Mit tanítunk Neked a távoktatásban végezhető kezdő fotótanfolyamon?

Teljesen az alapoknál kezdjük az oktatást, így bátran elkezdheti az is, aki először tart a kezében fényképezőgépet.
A tanfolyamon megtanítjuk a tükörreflexes (DSLR) – és tükör nélküli (MILC), cserélhető objektíves gépek (Canon, Fuji, Nikon, Sony, Olympus, Panasonic, Pentax) használatát, technikai kezelését és az ahhoz kapcsolódó fotós alapfogalmakat. 

 A távoktatásban végezhető kezdő fotótanfolyam tananyag témája:

– Tisztában leszel az alapvető fogalmakkal. Hogyan hat az idő, a blende és az ISO a képeidre.

– Tudatosan fogod használni a három alapelem beállítását.

– Melyik az a három üzemmód amit ezután használni fogsz.

– Megtanulod a reciprok szabályt mellyel könnyen eldöntheted mi az a leglassabb zársebesség, amit a fotózásnál még használhatsz ha kézben tartod a fényképezőgéped.

– Mikor fagyasztunk és mikor folyatunk?

– Megtanítjuk azt is, hogy a rekesszel, vagy más néven blendével, hogyan tudod befolyásolni a kép élességének tartományát.

– Megismered a fényképezőgéped felépítését és működését így tudatosan tudod majd használni.

– Megmutatjuk, hogy mi a különbség a MILC és a DSLR fényképezőgépek között.

– Megismered, hogy a különböző fényviszonyok mellett milyen színhőmérsékletet kell használj ahhoz, hogy a képed színhelyes legyen.

– Megtanulsz fényt mérni és azt is tudod majd, hogy milyen fénymérési módok vannak.

– A jó fénykép egyik legfontosabb eleme az, hogy legyen éles, ezért megtanítjuk azt is, hogy milyen fókuszálási módokat használj a különböző témákhoz.

– Megtanulod azt is, hogy milyen optikák vannak és hogy mit mire lehet használni,  részeit és kezelő felületüket.

– Azt is tudni fogod, hogy mi az, hogy FULL FRAME és mi az, hogy CROP.

– Tudatában leszel annak, hogy milyen fotósfelszerelést válassz magadnak és hogyan bővítsd.

– Azt is megmutatjuk mivel tudod a fotós felszerelésedet tisztán tartani.

– Az előadás hossza: 87 perc 

Még nem tudtál dönteni, milyen fényképezőgépet válassz- itt adunk egy kis segítséget hozzá.

A kezdő fotótanfolyam ára távoktatásban: 15.000,-Ft 

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2020/004047) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a Kezdő fotótanfolyam távoktatásban képzést. A tanfolyam elvégzésével, nem csak tanúsítványt, de azonnal használható tudást is szerzel.

A tananyaggal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén, a 06 70 280-6732 telefonszámon, vagy az info@fotosiskola.hu e-mail címen készséggel állunk rendelkezésre.

Mielőtt döntesz, kérlek nézd meg mit mondanak rólunk tanítványaink!

Már 22 éve

A fotózni vágyók szolgálatában

Több mint 6000

Tanítvány

Több mint 15 féle

fotós képzés – workshop

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a fotós tanfolyam végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Fotós tanfolyamunk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.