https://fotosiskola.hu/

Termékfotó, reklám és ételfotó tanfolyam

Intenzív három napos fotótanfolyamunk gyakorlati képzés keretein belül mutatja be a termékfotó, reklámfotó és ételfotó témákat.

Megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűbb tárgyakat, termékeket is mesterien megjeleníteni. Olyan szakmai tudásra teszel szert, amit máshol biztosan nem tanítanak neked. Itt megtanulod, hogy a különböző formájú, anyagú termékeket milyen világítással kell úgy bevilágítani, hogy az a képen tökéletesen adja vissza a termék jellemzőit. Így aztán bármilyen termék, tárgy kerül a kezedbe le tudod majd fotózni.

A képzésen az egyszerűbb termékek, tárgyak fotózásától haladunk az egyre nagyobb kihívást jelentő csillogó, tükröződő tárgyak felé. Közösen építjük fel a műteremben a fotózandó témához illő stúdió világítást. Megtanulod, hogy egy termék fotózásánál pontosan hol kell fényt mérned. Elmélyülünk az ételfotózás, világában is. Az ételfotózás és koktélfotózás kivitelezésében egy remek szakember, Petrovics György -food stylist- lesz a segítségünkre. 

Fotózd le termékeidet profin és készíts minőségi képeket!

Már 22 éve

A fotózni vágyók szolgálatában

Több mint 6000

Tanítvány

Több mint 15 féle

fotós képzés – workshop

Kadosa_Zoltan_Foto_Art_Fotosiskola_Oktatoja.jpg

Kadosa Zoltán vagyok, több mint 40 éve fotográfus. 

Sok ezer termékfotózás étel és reklámfotózás tapasztalatával olyan összetett tudásanyagot biztosítok számodra, amivel kreatív tudásod és egyedi látásmódod is sokat fejlődik majd. Sok olyan fotótechnikai trükköt mutatok neked, amit még a saját szemednek sem hiszel majd el!

Kiknek ajánlom ezt a három napos termékfotó, reklám és ételfotó tanfolyamot?

  • Azoknak, akik szeretnék saját, vagy más termékeit profi képekkel bemutatni, print vagy online felületeken. (online webshop, termék katalógus, divatkatalógus…)
  • Azoknak, akik szeretnének elmélyedni a tárgyfotózás világában
  • Azoknak, akik szeretnék megismerni a legkomolyabb szakmai titkokat, mesterei szeretnének lenni a formakövető világításnak
  • Azoknak akik  sok terméket szeretnének ár és idő hatékonyan lefotózni

☛ Az alapoktól építjük fel a formakövető világítást 
☛ Egymást követő beállítások fotózásával a gyakorlatban sajátítod el a tudást
☛ Fényformálók és hatásuk, mikor melyiket használjuk
☛ Főfény és az ellenfény hatása, pontos beállítása
☛ Fénymérés, kézi fénymérő használata
☛ Egyszerű formák, termékek fotózása
☛ Fehér termék a fehér háttéren
☛ Fekete termék a fekete háttéren
☛ Már az első napon fotózunk reklámképeket is
+1 jövőbemutató meglepetés!

☛ Ez a nap az üveg és tükröződő tárgyak, termékeké lesz
☛ Speciális tárgyasztalok, amik nálad otthon is megtalálhatók
☛ Élkontrasztnövelés és a tükröződő felület tökéletes reprodukálása fotón
☛ Gyűrű, nyaklánc és karóra fotózása

☛ A harmadik nap az ételfotóé
☛ Komplett menüsoron haladunk végig, így a gyakorlatban tanulsz meg mindent az ételfotózásról
☛ Első témánk egy leves fotózása, mely a termék csomagolásán fog megjelenni
☛ Második téma egy hamburger fotózása, mely az étterem weboldalán jelenik majd meg
☛ Harmadik témánk egy kávé reklám, kreatív anyagának elkészítése
☛ Negyedik témánk egy fagylalt kehely fotózása a cukrászda fagylaltlapjának címoldalára
☛ Ötödik témánk egy koktél fotózása az itallapon való megjelenéshez

Következő három napos termékfotó, reklám és ételfotó tanfolyam időpontja:

2024 július 26-27-28.
Reggel 9:00-től délután 16:00-ig tartjuk a fotózásokat.
A képzés díja 120.000,-Ft – VIP ár: 110.000,-Ft

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Termék, reklám és ételfotó tanfolyamunk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Csoportlétszám 15 fő

Vezető oktató: Kadosa Zoltán fotográfus
Food-stylist: Petrovics György

NE MARADJ LE A KÉPZÉSRŐL!

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát. Majd a képzéssel kapcsolatos minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed, azt tedd fel nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.