https://fotosiskola.hu/
Kezdő fotótanfolyam - így használd a fényképezőgépedet

Kezdő fotótanfolyam – Fényképezőgép használata

Kiknek ajánljuk ezt az egynapos kezdő fotótanfolyamot? 

Egy napos, 6 órás kezdő fotótanfolyam – fényképezőgép használata képzésünket azoknak a fotósoknak találtuk ki, akik már vásároltak fényképezőgépet, de a használati útmutató nem sokat segített a gép kezelésének megismerésében. Megtanítjuk a fényképezőgéped tudatos használatát.

Ha elveszel a gép menüjében és a gombok erdejében, de tudni akarod mi mire való, és nemcsak “P” módban (Automata mód) szeretnél fotózni és szeretnéd kihasználni a fényképezőgép kínálta összes technikai lehetőséget – mi mindent megmutatunk neked. Nincs géped? – semmi gond, a képzés idejére díjmentesen biztosítjuk Neked!

Mit tanítunk Neked a kezdő fotótanfolyamunkon?

Teljesen az alapoknál kezdjük az oktatást, így bátran elkezdheti az is, aki először tart a kezében fényképezőgépet. Minden fényképezőgép alapvetően ugyanazokat a funkciókat látja el, a különbség csak a gombok elhelyezkedésében és a menükben rejlik.

A kezdő fotótanfolyamon megtanítjuk a tükörreflexes, MILC, cserélhető objektíves fényképezőgépek használatát, technikai kezelését és az ahhoz kapcsolódó fotós alapfogalmakat. Megismered az alapvető funkciókat, beállításokat, melyekkel jobb képeket készíthetsz. Tisztában leszel saját fényképezőgéped működésével és a gyakorlatban is alkalmazhatod majd az újonnan szerzett ismereteidet. Készen állsz rá, hogy kihozd a maximumot a  fényképezőgépedből? – várunk szeretettel 1 napos kezdő fotótanfolyamunkon!

Kezdő fotótanfolyamunk maximálisan gyakorlat szemléletű, ezért a fényképezőgépedet nehogy otthon felejtsd! Az elméleti képzés után kertvárosi fotós sétán közösen gyakoroljuk mindazt, amit tanultál. Minden felmerülő kérdésedre választ adunk!

Nézd meg mit mondanak rólunk a tanítványok

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Következő kezdő fotótanfolyam időpontja:

2024. május 10. – péntek 9:00-15:00

👇 Még nem tudtál dönteni, milyen fényképezőgépet válassz?- itt adunk egy kis segítséget hozzá. 👇

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Mielőtt döntesz, kérlek nézd meg mit mondanak rólunk tanítványaink!

garancia logo

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a kezdő fotótanfolyam – fényképezőgép használata képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Fotós tanfolyamunk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promóciók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát, majd a kurzussal kapcsolatos minden fontos információt. Hogyha ajándékba kaptad a képzést, kérlek a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy “ajándékutalvány”. Ha ezek után is maradt még kérdésed, készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

Szeretnél jobban elmélyülni a fotózás világában és nem csak egy nap erejéig, akkor neked ajánlanám a kétszer hat hetes Fotótanfolyamunkat

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.