https://fotosiskola.hu/

Pro suli

“PRO suli” – a profi fotótanfolyam

Esti PRO tanfolyam kezdő időpontja: 2024. szeptember 11.
Délelőtti PRO tanfolyam kezdő időpontja: 2024. szeptember 12.
Hétvégi PRO suli kezdő időpontja: 2024. szeptember 15.
Egy napon tartjuk az elméleti és a gyakorlati képzést reggel 9 órától.

A tanfolyam díja: 299.000,-Ft

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Ez a profi fotótanfolyam az alaptanfolyamokra épül. A képzés segít abban, hogy a már megszerzett hobbi, kezdő fotós szintről egy következő profi fotós szintre juss.

Kis csoportlétszám, fantasztikus helyszínek, sok feladat és kihívás jellemzi a képzést. 

Mégis mennyi időt vesz igénybe a “PRO” fotótanfolyam?

11 héten át, 22 alkalommal, közel 100 órában építjük majd közösen a fotós egyéniséged.  

Hogy mitől lesz ez a profi fotótanfolyam magasabb szintű fotós képzés?

 Az alaptanfolyamokon megszerzett képességeidet fogjuk elmélyíteni és kibővíteni olyan új fotós praktikákkal amivel sehol nem találkozhatsz, senki nem beszél és nem ír róla!

Tudom, már csak az a kérdésed, hogy ki fogja mindezt átadni neked?

A már jól bevált csapaton kívül lesznek vendégelőadók is akik a gyakorlatokon fognak neked olyan trükköket mutatni élesben, amitől fülig ér majd a szád! 

Fotó Art Fotósiskola Munka-Jegyzetfüzet

A mesterek mesterei:

Boros István (glamour CKM fotós) – Böröczki Gábor – Jamrik Vilmos – Kadosa Zoltán – Kovács Zsuzsa (stylist) – Körber László – Láng István –  Márton Andrea (fotós, a Stúdió Ligh Room vezetője) Szelecsényi Rita (sminkmester)

 

Pro Suli rövid tematikája:

1. óra: Kompozíciós képelemzés

2. óra: Profi portré

3. óra: HDR, 3D fotó, Time-lapse

4. óra: Street, dokumentarista, szoció fotó

5. óra: Sportfotó gyakorlat (nincs elmélet)

6. óra: Állatfotózás lesből

7. óra: Fashion

8. óra: Glamour

9. óra: Enteriőr-interiőr

10. óra: Professzionális PS, Plugin

11. óra: Fotós marketing és árképzés
Bónusz 2 egész estés képértékelés, elemzés

Vizsga

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a PRO tanfolyamot. Fotós tanfolyamunk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát. Majd a képzéssel kapcsolatos minden szükséges információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.