Photoshop tanfolyam fotósoknak távoktatásban

Photoshop tanfolyam fotósoknak távoktatásban képzésünkön megtanulhatod a képi utómunka teljes spektrumát! Az általunk képviselt tanfolyam nem a szokványos menürendszert ismertető előadássorozat. Régóta igénylik tanulóink, hogy valami kis pluszt mutassunk számukra, amivel még jobbá, még inkább képpé varázsolható egy alkotás. Ezért összeállítottunk egy tematikát mely inkább arról szól, hogy olyan képességeket adjunk a kezedbe, mellyel szabadon alkothatsz majd. Az oktatás gyakorlati megvalósításra épül. A számítógépeden jól követhetők a különböző szerkesztési és retusálási fázisok.

A Photoshop tanfolyam fotósoknak távoktatásban képzésünk tananyagát minden tanuló videó formájában kapja meg! A filmek bármikor letölthetők, újra nézhetők. Ha elakadsz retusálás közben kéznél lesz a segítség, hisz a teljes óra anyaga ott van nálad. A tananyaghoz örökös hozzáférést biztosítunk.

Photoshop tanfolyam távoktatásban képzésünk rövid tematikája:

– HDR képek
– Kijelölések, quick maszk, rétegmaszkok
– Portré alapretus, smink,
– Modell alakformálás torzítás
– Nyomtatás kifutó, keretes, colormanagement beállítások.
– Dragan stílus
– High key – low key, monokróm, duótón, triótón képek,
– Tájkép (kontraszt, szelektív színezés)
– Statikus képből dinamikus
– Panoráma
– Action script

PS képernyő képek illusztráciohoz webre 03
Körber László a Fotósiskola oktatója

A képzést Körber László tartja.

A 12 leckéből álló photoshop fotósoknak tanfolyam TÁVOKTATÁSBAN elvégezhető kurzus, több mint 620 percnyi videóból áll. Így kényelmesen otthonról tanulhatod a Photoshopot. Ha esetleg mégsem boldogulnál, bármikor kérhetsz segítséget vagy beülhetsz egy éppen hagyományosan tanuló intenzív, vagy esti csoportba.

A Photoshop tanfolyam fotósoknak távoktatásban képzés díja: 75.000,-Ft (1.600 Ft/óra kiemelkedően jó ár/érték arány)

Ha voltál már korábban más tanfolyamunkon, jár további 5.000,-Ft kedvezmény.

 

Már 0 éve
A fotózni vágyók szolgálatában
Több mint 0
Tanítvány
Több mint 0 féle
Képzés - workshop

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. Photoshop tanfolyam fotósoknak távoktatásban képzésünk elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk, ami a díjbekérőt is tartalmazza. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A tandíjat a díjbekérő alapján kérjük teljesíteni, amint az összeg beérkezik hozzánk, a tananyaghoz való hozzáférést 2 órán belül biztosítjuk számodra.

Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.