https://fotosiskola.hu/

Esküvőfotó workshop

Már alapvetően tisztában vagy a fotózással? Szeretnéd megtanulni az esküvőfotózás művészetét, hogy csodálatos emlékeket alkoss a pároknak? Akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz az esküvőfotó workshophoz, és legyél egy igazi esküvőfotós!

Kiknek szól az esküvőfotó workshop?

A kurzusunkra azokat az ambiciózus fotósokat várjuk, akik már alapvető fotózási ismeretekkel rendelkeznek, és a következő szintre szeretnének lépni. Az elején egy kis elméleti felkészítést adunk az esküvőfotósok legfontosabb tudásbázisával kapcsolatban. Aztán jön a nagy show, ahol a kreativitásra és a gyakorlati tudásra fókuszálunk. Megtanítjuk a portrék, ellesett pillanatok, párok fotózását és a pózolások legfőbb eszenciáját. Ráadásul megtanítjuk a rendszervakuk helyes használatát is, hogy mindig a legjobb képek születhessenek.

A képeket tanítványaink készítették a workshopon

De ez még nem minden! Az ebédszünet után az esküvőfotó workshop keretén belül átváltozunk igazi esküvői fotósokká, és egy római katolikus templomban 3 órán át fotózunk esküvői szertartásokat. Egyáltalán nem kell aggódnod, mert a profi fotós oktatóink minden lépésben segítenek neked, hogy a lehető legjobb képeket készítsd. 3 modell pár lesz a segítségünkre, hogy igazán profi képek készüljenek.

antal-photo-books-logo

A szertartások fotózása után még egy utolsó előadást tartunk a Know-how-ról. A hatékony fotós utómunkáról és az esküvői albumról lesz szó. Ezzel a képzéssel az esküvőfotózás minden aspektusában profi szintre léphetsz.

A gyakorlatokon, 6 fős kis létszámú csoportokban fogsz dolgozni. Így mindig lehetőséged van közvetlen kapcsolatba kerülni az oktatókkal, minden kérdésedre választ kapsz.

Tehát ne habozz tovább, jelentkezz az esküvőfotó workshop kurzusunkra és válj profi esküvőfotóssá. Garantáljuk, hogy a képzésünk után magabiztosan és hatékonyan fotózhatsz bármilyen esküvőt. Várunk szeretettel!

SA2-Logo-with-text

A képeket tanítványaink készítették a workshopon

Az esküvőfotó workshopon három profi fotós oktató vesz részt, így garantáltan minden résztvevőnek kijut a figyelem és a segítség. A csoportok kis létszámúak, csak hat fővel dolgozunk, így mindenki megfelelő figyelmet kap.

Körber László a Fotósiskola oktatója
Körber László fotográfus - grafikus - képszerkesztő
Kadosa Zoltán a Fotósiskola oktatója
Kadosa Zoltán Fotográfus - esküvő rendezvényfotós
Jamrik Vilmos fotós - marketing szakember

A következő Esküvőfotó workshop időpontja:

2024 szeptember 13. péntek – 8:00-17:00   

 

Időbeosztás:

8-10 óra között az oktatási központunkban az esküvőfotózáshoz szükséges elméleti tudnivalókat osztjuk meg hallgatóinkkal.

10-12 óra a külső helyszíni fotózáson, a rendszervaku használatát, derítőlapok és derítővakuzást gyakoroljuk a szabadban. Megtanulod, hogyan fotózz a különböző fényviszonyoknak megfelelően.

Délután 13-16 óra között gyakoroljuk a templomi szertartás fotózását (2-3 menyasszony és 2-3 vőlegény lesz a segítségünkre) melyet a fotósiskolához közeli, római katolikus templomban tartunk. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a rendszervaku helyes használatának elsajátítására. Megmutatjuk mikor, hova és hogyan érdemes helyezkedni a szertartás ideje alatt, hogy a legjobb esküvő fotók készülhessenek.

16-17 óra között zárás képen tartunk egy Know-how előadást. Itt olyan digitális technikákat tanítunk amivel megkönnyítheted az utómunkádat.

Esküvőfotó workshopunk elvégzésével olyan technikai tudás birtokában leszel, mely segítségével nem fogsz lemaradni a döntő pillanatokról – gyűrűhúzás, hitvesi csók, anyakönyv aláírása…

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

Az esküvőfotó workshop ára: 75.000,-Ft (Fotó Art VIP ár 65.000,-Ft)

A fotózások kis létszámú 6 fős csoportokban zajlanak!

A képzést Kadosa Zoltán (több mint harminc év és több száz esküvő tapasztalatával) Körber László és Jamrik Vilmos vezeti. 

Az esküvőfotó workshopon segítségünkre lesz sminkes és fodrász is!

Jelentkezz még ma és vendégünk vagy egy olaszos ebédre!

Inspirációként itt szemezgethetsz a világ legjobb esküvőfotóiból:)

A csoportkép a fotósiskola esküvőfotó workshopján készült.

Az Esküvőfotó Workshopon résztvevők számára biztosítjuk az összes szükséges eszközt és anyagot, valamint egy csapat tapasztalt fotóst, akik segítenek a gyakorlati feladatokban. Az esküvőfotózás egy kihívást jelentő terület, de az esküvőfotó workshopon szerzett tapasztalatokkal biztosan magabiztosabbá válsz és hatékonyabban tudsz dolgozni az esküvőkön.

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a workshop végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. Esküvőfotó workshop elvégzésével komoly, azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a Jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.