Műtermi aktfotó workshop

A műtermi aktfotó workshop az emberi test szépségéről és annak művészi ábrázolásáról szól.

Ez azonban nem erotikus fotó, éppen ellenkezőleg, a művészi aktnak az a feladata, hogy kiemelje az emberi test szépségét, kecsességét, harmóniáját. A művészeti aktfotó valójában egy utazás a test ívein, fényképezőgéppel a kézben – egy utazás a görbék, formák, csendéletek, a fény és az árnyék játékának megtalálására.

A műtermi aktfotó workshop a stúdiófénnyel való munka tökéletes elsajátítását célozza. Ebben a programban a meztelen női test művészi tárgyként értendő, és az eredmény szigorúan művészi fényképezés!

Megtanítunk az emberi test szépségének érzékeltetésére, valamint arra, hogy a fény segítségével hogyan örökítsd meg ezt a szépséget egy igazán értékes képen.

Ez a workshop neked szól, ha te is olyan fotós vagy akit lenyűgöz az emberi test szépsége, és úgy döntöttél, hogy tudásodat magasabb szintre emelnéd.

A Fotó Art Fotósiskola által szervezett “műtermi aktfotó workshop” tananyaga a klasszikus aktfotográfiával, ezen belül a High-key és a Low-key világítással foglalkozik. Ez a kurzusunk már távoktatásban is elérhető!

Ezek a tipusú fotók már első ránézésre magukkal ragadják az embert. Mindkét világítás az intenzív kontraszthasználaton alapszik, de ellentétes módon. A High-key képeknél a világos, fehér szín dominál. Jellemző rájuk a minimális kontraszt, árnyékhiány, lágy-homogén tónus, míg a Low-key képek fő színe a fekete, erős kontraszt, éles árnyékok, erős tónusok jellemzik. A High-key és Low-key világításokkal a szemlélő érzelmeire is hathatunk, míg a High-key vidámságot-örömöt sugároz, a Low-key feszültséget-komorságot tükröz. 

Műtermi aktfotó workshopunkon megmutatjuk azokat a fénybeállítási lehetőségeket melyekkel TE is könnyedén készíthetsz ilyen izgalmas stílusú képeket.

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
másodperc
A KÉPZÉS ELINDULT

Az aktfotó workshopot Kadosa Zoltán fotográfus és Jamrik Vilmos prezentálja. Délelőtt 8 és 10 óra között tartjuk az elméleti oktatást, majd 10 órától 16 óráig folyamatosan fotózunk. Általában két-három modell, sminkes és fodrász segíti a munkánkat. Egyszerre két helyszínen lehet fotózni profi műtermi eszközökkel.

A műtermi aktfotó workshopon használt fénybeállításokat mindenki megkapja PDF formátumban!

Műtermi aktfotó workshop időpontja:

2023. június 18. – vasárnap  8:00-16:00 

A workshop díja 60.000,-Ft VIP ár: 55.000,-Ft

Aki ezt a műfajt egyszer kipróbálja, többé nem szabadul, úgyhogy csak óvatosan  😍  Az emberábrázolás ezen formája tán a legszebb, ugyanakkor a legnehezebb is.

Oktatók: Jamrik Vilmos, Kadosa Zoltán

Sminkes: Szelecsényi Rita

Már 0 éve
A fotózni vágyók szolgálatában
Több mint 0
Tanítvány
Több mint 0 féle
Képzés - workshop

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2020/004047) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a workshop végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A Műtermi aktfotó workshop elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

garancia logo
ajandek_gomb.jpg

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.