https://fotosiskola.hu/

Rendszervaku workshop

Egész napos, 10 órás  rendszervaku workshop! – csak annak aki profin szeretné használni és kiaknázni az összes kreatív lehetőséget, amit a rendszervakuja kínál. A képzésen egy, vagy akár több vakus beállítás használatát is megmutatjuk, olyan kreatív technikákat alkalmazva, amivel nem nagyon találkozhattál még. De természetesen megtanítunk minden olyan rendszervaku technikai beállítást, ami kérdéses lehet, többek között legyen szó optikai, vagy rádiós szinkronizálásról. Minden témánál egy, vagy maximum három vakut használunk majd.

A teljeskörű elméleti képzés mellett, 3 órás műtermi gyakorlatot és 4 órás kültéri gyakorlatot is tartunk. Így könnyen alkalmazhatod majd a tanultakat. Aki tanult már nálunk az tudja, hogy olyan profi fogásokat, praktikákat tanítunk amit máshol nem kap meg. Ez most sem lesz másképp!

A workshopon két profi modell és sminkes segíti majd a munkánkat.

Az előadást és a gyakorlatot Kadosa Zoltán prezentálja, a gyakorlati megvalósításban Jamrik Vilmos is közreműködik.

Ha vaku vásárlás előtt állsz, jobb ha megvárod a workshopot. De ha van saját vakud, vagy teljes rendszered (vaku+rádiós vezérlés vagy TTL kábel) mindenképp hozd magaddal a vakus workshopra.

A Rendszervaku Workshop Tematikája:

Reggel 11-től 15:30-ig tarjuk az elméleti felkészítést, (közben ebédszünettel):

– Rendszervakuk és vakuszinkronok
– Miért fontos a kulcsszám?
– Mikor használjunk rendszervakut?
– Vakuzás beltérben
– Vakuzás kültéren
– HSS, FP szinkron, rádiós vezérlés
– Mikor legyen főfény és mikor derítőfény a rendszervaku?

15:30-18:30-ig szabadtéri fotózás (Rendszervakus derítés, amerikai éjszaka)

18:30-20:30-ig műtermi fotózás

– Csendélet
– Reklámfotó
– Dinamikus képek
– Portré hangulatképek

20:30-22:00-ig Kültéri fotózás esti hangulatfények 🙂

– Divat
– Amerikai éjszaka
– Esti hangulatképek
– Vaku-vakuk használata fáklyák és kerti led világítás kombó

Csoportlétszám: 10-12 fő

A workshop ára: 80.000,-Ft VIP ár: 70.000,-Ft

A rendszervaku workshop időpontja: 2024 június 29. 

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a workshop végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A rendszervaku workshop elvégzésével komoly, azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT
garancia logo

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.