https://fotosiskola.hu/
Blog

21 éves a Fotósiskola!

Fotósiskola 21. születésnapjára készült montázs werkfotókból

Ma egy különleges napot ünneplünk, Fotósiskolánk 21 éves lett. Ez nem csak a mi nagy napunk hanem azon tanítványainké is akik minket választottak.

Az évek alatt több mint 5 ezren lépték át az iskola kapuját. A közösen eltöltött idő mindannyiunk életét gazdagította és az itt kialakult kapcsolatok tartósak és értékesek maradtak. Nektek köszönhetjük azt a gazdag kavalkádot amely egyesíti a különböző stílusokat és látásmódokat és ami miatt Fotósiskolánk egyedi és változatos.

A képek amiket készítettetek nem csak papíron vagy a monitoron léteznek, azok érzelmek és történetek hordozói melyekkel mélyen megérintitek az embereket. A mai digitális világunkban a fotók fontos szerepet játszanak életünkben. A fényképeken keresztül megörökített pillanatok sokszor többet mondanak ezer szónál és ti képesek vagytok ezt a varázslatot megmutatni.

Nagy elismerésünk azoknak akik elkötelezték magukat a fotográfiában való fejlődés iránt. Ti vagytok azok akik hozzájárultok közösségünk gazdagságához. Köszönjük nektek, hogy a Fotósiskola egy olyan hellyé vált ahol az alkotás és a kreativitás szárnyra kaphat. A mai napon tehát ne csak az iskolát ünnepeljük, hanem mindenkit aki ebben a közösségben részt vett, vagy a jövőben részt fog venni. Köszönjük, hogy minket választottatok és, hogy a Fotósiskola részese lehetett az alkotói utazásotoknak!

Sok-sok fotón szerepeltek TI is munka közben, melyek az elmúlt évek alatt készültek. Íme néhány a rengeteg werkfotó közül: