https://fotosiskola.hu/

Ajándék ötletek Valentin-nap

Ajándékötletek hobbi és profi fotósok számára

Minden fotótanfolyamunk és workshopunk ajándékképpen is megvásárolható. Ehhez most több lehetőséget is kínálunk: választhatsz teljes tanfolyamot, vagy a kiválasztott összegű ajándékutalvánnyal lepheted meg szeretteidet, amit később bármely képzésünkre felhasználhat. Lehet karácsonyi ajándék, szülinapi ajándék, vagy egy fontos évforduló, aki egy kicsit is szeret fotózni, nagyon fog örülni ennek a szép, egyedi, névre szóló ajándéknak. Az ajándékutalványt a kért névvel és szöveggel látjuk el, melyet e-mailben továbbítunk a kedves megrendelőnek, de személyesen is átvehető. Bizonyított tény, hogy az élmények és a tudás egy életen át velünk maradnak. Ajándékozz tudást és felejthetetlen élményeket! 

Valentinnap február 14.

Valentin napi ajánlataink

 Nyakunkon a Valentin nap! Lepd meg életed szerelmét, egy életre szóló kalanddal. Ajándékozd meg egy fotótanfolyammal.
Két remek ajánlattal készültünk 🙂

Az új kaland lite


Add ajándékba tanfolyamunkat és 50.000 Ft támogatást biztosítunk.
150000 Ft
100.000 Ft
 • 6 hetes fotótanfolyam
 • 50.000 Ft támogatás

Az új kaland


A fotózáshoz hozzátartozik az utómunka is, melyre megtanítjuk kedvesedet szintén hatalmas kedvezménnyel.
225000Ft
150.000 Ft
 • 6 hetes fotótanfolyam
 • Photoshop tanfolyam
 • 50.000 Ft támogatás
 • 25.000 Ft PS tanfolyam kupon
Népszerű

A felejthetetlen közös élmény

Legyen a fotózás az új közös kalandotok!
450000Ft
240.000 Ft
 • 6 hetes fotótanfolyam X2
 • Photoshop tanfolyam
 • 50.000 Ft támogatás Neki
 • 50.000 Ft támogatás Neked
 • 25.000 Ft PS tanfolyam kupon
 • 10.000 Ft csomagkedvezmény
 • ajándék Photoshop kurzus neked

Íme az első ajánlatunk

Válaszd a hat hetes fotótanfolyamot Neki és mi is beszállunk egy 25.000 Ft-os ajándék utalvánnyal, amit a Photoshop tanfolyam fotósoknak képzésünkhöz használhat majd fel. Ráadásul garantáljuk neki az 50.000,-Ft-os támogatást a képzéshez. 
Ez így összesen 75.000,-Ft extra megtakarítás! Rendeld meg most!

Az ajánlatunk február 14-ig él!
Legyen a fotózás az új kaland!

Az ajándék összértéke: 225.000,-Ft
Kedvezmény: 75.000,-Ft
Kedvezményes ár: 150.000,-Ft

Egy ajánlat azoknak, akik nem tudnak egymás nélkül létezni

 Ha a hat hetes fotótanfolyamot választod Neki, mi is beszállunk egy 25.000 Ft-os ajándék utalvánnyal, amit a Photoshop tanfolyam fotósoknak képzésünkhöz használhat majd fel. De legyen még egy kis plusz meglepi! Ha mindketten eljöttök a képzésre a 25.000-Ft-on felül a hathetes fotótanfolyam árából neked most 10.000,-Ft extra kedvezményt adunk és te ajándékba kapod a Photoshop kurzust! Ráadásul mindketten megkapjátok az 50.000,-Ft-os támogatást a képzéshez. Ez így összesen 210.000,-Ft extra megtakarítás! Rendeld meg most!
Az ajánlatunk február 14-ig él!
Legyen a fotózás az új közös kalandotok!

Az ajándék összértéke: 450.000,-Ft
Kedvezmény: 210.000,-Ft
Kedvezményes ár: 240.000,-Ft

Az akción kívül természetesen bármilyen ajándékutalvány rendelhető!

ajandekutalvany fotosoknak web szuletesnapra

Megrendelés menete: 

Az alábbi adatlap kitöltésével megrendelheted ajándékba szánt képzéseink, vagy a kiválasztott összegű, ajándékutalványaink egyikét. A személyes adatok megadása után, kérlek add meg a megajándékozni kívánt nevét is. Válaszd ki az összeget, vagy azt a tanfolyamot, amit szeretnél adni, és válaszd ki, hogy milyen alkalomra ajándékozol. Megrendelés után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot! A megrendelés ellenértékét utalással vagy készpénzben tudod kiegyenlíteni. A kiválasztott ajándékutalványt e-mailben küldjük, amit kinyomtathatsz, vagy személyesen átvehetsz oktatási központunkban.

A megajándékozott úgy tudja felhasználni a fotós ajándékutalványt, hogy a kiválasztott tanfolyamra, vagy workshopra a honlapon keresztül bejelentkezik, és a megjegyzés rovatban feltünteti, hogy “ajándékutalvány.”

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Az űrlap kitöltése után, 1 percen belül, automatikus válaszlevelet küldünk. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promóciók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A megrendelés beérkezését követően telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az egyedi igényeket. Az ajándékutalvány díját átutalással vagy készpénzben is ki lehet egyenlíteni az oktatási központunkban. 

Ha ezek után is maradt még kérdésed a megrendeléssel vagy a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.