https://fotosiskola.hu/
Hírek

Duna Aréna fotópályázat

Budapest legújabb meghatározó épületét, a Duna Arénát fotózhatják mindazok, akik jelentkeznek a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a Magyar Művészeti Akadémia most megjelent, nyilvános pályázatára. A fotópályázat célja, hogy az építészet iránt érdeklődő fotósok újszerű, kreatív látásmóddal mutassák be a nemrégiben átadott és a férfi vízilabda Bajnokok Ligája – Final6 mérkőzéssorozat alatt már élesben is vizsgázott új létesítményt.

Olyan művek születését várják, amelyek bemutatják a Duna Aréna kulisszatitkait, érdekességeit, hangulatát is. A pályázaton bárki részt vehet, aki megfelel a kiírási feltételeknek, egy fotós legfeljebb 5 képpel nevezhet. A Bírálóbizottság által legjobbnak ítélt 20 alkotást az eredményhirdetést követően kiállításon ismerheti majd meg a nagyközönség.

A pályázatra a http://www.dunaarenafotopalyazat.hu webhelyen lehet jelentkezni. Az első helyezett 250.000, a második 200.000, a harmadik pedig 150.000 Ft pénzdíjban részesül.

A zsűri munkájában Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, valamint Ferencz Marcel építőművész, az MMA rendes tagja, a Duna Aréna vezető tervezője is részt vesz.

Pályaművek beadásának határideje: 2017. július 20.