https://fotosiskola.hu/

Minőségpolitika

Fotósiskola Kft.
www.fotosiskola.hu

Célunk olyan iskolarendszeren kívüli, fotós tanfolyamok szervezése felnőttek részére, melyek a használható és piacképes tudás átadására fókuszálnak, annak érdekében, hogy a tanfolyami résztvevők elhelyezkedését, munkavállalási lehetőségeit és szakmai hozzáértését támogassuk. Küldetésünknek tekintjük a minőségi felnőttképzés megvalósítását és folyamatos fejlesztését.

Célunk, hogy szakmai megoldásaink és a képzés technikai színvonala jövőbemutató megoldásokat biztosítson, így a legmodernebb eszközöket, trendeket, vállalkozói lehetőségeket is megtapasztalják a képzésben résztvevők. Képzési programjainkat rendszeresen fejlesztjük figyelembe véve nem csak a gazdasági és technológiai környezet változásait, de a társadalmi és vevői igényeket is.  

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos és megbízható teljesítésre, a képzést támogató szolgáltatásaink elérhetőségére és a teljes körű, precíz kommunikációra, tájékoztatásra.

Fontosnak tartjuk, hogy oktatóink szakmailag felkészültek, módszertanilag naprakészek és hozzáállásukban empatikusak, megbízhatóak. Nyomon követjük tanulóink eredményeit, az eredményeket folyamatos kiértékeljük és a képzési folyamatba visszacsatoljuk.      

Tevékenységünket az aktuális felnőttképzési törvény és a vonatkozó rendeletek szabályozása szerint, ill. a környezeti hatásoknak, Európai Uniós irányelveknek való folyamatos megfeleléssel, valamint a változtatásokra való rugalmas reagálással végezzük.     

Intézményünk vezetősége, valamennyi munkatársa és oktatója elkötelezett a minőségi felnőttoktatás és képzésfejlesztés iránt, ezért a társaság gondot fordít a munkatársak folyamatos tájékoztatására, személyes kompetenciáik és minőségszemléletük fejlesztésére, továbbá képzési folyamatunk állandó javítására.