https://fotosiskola.hu/

Nerpel Art Workshopok

Nerpel Nikoletta a Nerpel Art workshop sorozat megalkotója és oktatója, 10 éve foglalkozik a fotózással és a világ 10 legjobb fotósa közé tartozik (WPE Awards világkupa 2. forduló). Munkái  egyéni és csoportos kiállítások keretein belül több neves galériában kerültek bemutatásra. Számos fotós díjat nyert és képei rendszeresen jelennek meg hazai és nemzetközi magazinokban. Niki, kreatív portréival és divatfotóival közel 70 díjat nyert, köztük több nemzetközi verseny aranyérmét és kategória győzelmét is magáénak tudhatja. 2023-ban megpályázta és elnyerte a „Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség Művésze” (AFIAP) címet. 

Niki prezentálásában különleges és egyedi workshop sorozat részese lehetsz, megmutatja Neked, Ő hogyan csinálja!

Hogyan épül fel a Nerpel Art workshop sorozat és milyen témákon keresztül inspirálódhatsz?

  • Barokk: A barokk stílus inspirációi és alkalmazása a fotózásban
  • Reneszánsz: A reneszánsz művészet és a fotózás kapcsolata
  • Steampunk: A steampunk stílusú fotózás alapjai
  • Divat: A divatfotózás rejtelmei
  • Glamrock: A glamrock stílusú fotózás technikái

A workshopokon az alábbi témákról lesz szó:

  • Inspiració: Hogyan találj inspirációt a fotózáshoz?
  • Fotózás megtervezése: Hogyan készíts elő egy sikeres fotózást?
  • Utómunka: Hogyan hozd ki a maximumot a fotóidból?

A Nerpel Art workshopok gyakorlati jellegűek, így a résztvevők megtanulhatják a gyakorlatban a fotózás eme különleges eszközeit.

Jelentkezz most, és tanulj a világ egyik legjobb fotósától! 

Kiknek ajánljuk a Nerpel Art workshopokat?

A workshopok különösen ajánlottak azoknak a fotósoknak, akik az eddigi fotográfiai munkájuk során a természetes fény használatára szorítkoztak és most szeretnék felfedezni a stúdiófotózás izgalmas világát. 

Azoknak is ideális, akik még nem próbálták ki a kreatív koncepcióra épülő fotózást, mert ez egy fantasztikus lehetőség, hogy kilépjenek a megszokott keretekből és valami teljesen újat, különlegeset hozzanak létre.

Azoknak akik Niki személyében, a fotózás iránt elhivatott, hiteles embertől szeretnének tanulni.

ÍME A 6 TEMATIKUS WORKSHOP

A Nerpel Art Workshopok időbeosztása:

10:00-11:30 – Elmélet
11:30-13:00 – Műtermi gyakorlat
13:00-13:30 – Ebédszünet
13:30-15:00 – Műtermi gyakorlat
15:00-16:30 – Digitális utómunka
16:30-17:00 – Kérdések

A Nerpel Art Workshopokon való részvétel egy igazán  különleges, egyedi, élményekkel és tudással teli utazás a kreatív fotózás világában!

Nézd meg Niki csodás munkáit a honlapján: https://nerpelfoto.hu/

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2020/004047) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a Nerpel Art workshopok végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a képzést. A workshop elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

Jelentkezz most!

Mi történik a Jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez a díjbekérő számlát. Majd a képzés elkezdéshez szükséges minden információt e-mailben küldünk. Ha ezek után is maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailben vagy telefonon és mi megválaszoljuk neked.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.