https://fotosiskola.hu/

Termékfotózás akadémia

A termékfotózás akadémia neked szól, ha szeretnél a magad ura lenni, és akár otthonról pénzt keresni a fotózással. A termékfotózás akadémia új lehetőségeket kínál a fotósoknak. Az automatizált termékfotózás gyors és hatékony így te is lépést tudsz tartani a piaci elvárásokkal. Legyen szó mennyiségről vagy az árról.

orbitvu team machine

Iskolánk mindig is élen járt a technológiák követésében. Így most a termékfotózás akadémián lesz lehetőséged első kézből olyan tudást szerezni, ami megalapozza jövődet. Az online tér ma már hihetetlen teret hódít, amihez elengedhetetlen a nagyszámban rendelkezésre álló fotó és videó. Itt van a te lehetőséged. Az Orbitvu  magyarországi képviseletével együttműködve létrehoztuk a fotósok új generációjának oktatási központját.

Te döntöd el, hogy mekkora lépésekben haladsz és mit hasznosítasz a tudásból! Egy biztos, csak akkor veszíthetsz a dolgon, ha most kihagyod ezt a lehetőséget.

A termékfotózás akadémián megtanulod a legújabb képalkotó eszközök és szoftverek használatát, a képzés teljes költségét felhasználhatod a későbbiek során vásárlásra vagy bérlésre.

A fotózni vágyók szolgálatában
Már 0 éve
Tanítvány
Több mint 0
Képzés - workshop
Több mint 0 féle

Gyere el a termékfotózás akadémia nyílt napjára és ismerkedj meg a jövő technikájával, ami már most komoly teret hódít. Megmutatjuk neked, hogy mennyire hatékonyan lehet termékeket fotózni nagy mennyiségben. Milyen szoftveres támogatást kapsz és milyen hardver eszközök állnak rendelkezésedre. A nyílt napon a részvétel díjmentes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött!

Termékfotózás akadémia nyílt napja:
Hamarosan!

Kezdheted a szoftver használatával és így már most a saját meglévő eszközeiddel élvezheted az előnyöket, amit ezáltal szereztél.

Fotósiskolánk hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2023/000665) így államilag elismert, hivatalos tanúsítványt kapsz a képzés végén. Ezzel a papírral igazolni tudod, hogy elvégezted a kurzust. A Termékfotózás akadémia elvégzésével komoly azonnal használható gyakorlati tudást szerzel.

NEHOGY LEMARADJ! 

nap
óra
perc
A KÉPZÉS ELINDULT

A nyílt napokon túl elindítjuk a hivatalos tanúsítványt adó termékfotózás akadémia képzésünket. Mely segítségével könnyedén elsajátíthatod mindazt a tudást, ami az új fotós jövődhöz kell. Elmélet, speciális szoftverhasználat és gyakorlat is része a képzésnek. Természetesen minden résztvevő hozzáfér a teljes tananyag letölthető verziójához is. Így még hatékonyabb a tanulás.

Csoport létszám 12 fő.
A képzés díja: 85.000,-Ft VIP ár: 60.000,-Ft
A teljes ár levásárolható, vagy 50%-a bérlésre váltható!

Termékfotózás akadémia képzési időpontok:
Hamarosan!

Jelentkezz most!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ha nem érkezik meg levelünk, kérlek nézd meg a spam és promociók mappában is, ha itt sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon. A jelentkezések lezárása után küldjük a képzés díjának befizetéséhez szükséges díjbekérő számlát. A képzéssel kapcsolatos minden szükséges információt e-mailben küldjük. Ha ezek után is maradt még kérdésed, azt tedd fel nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonszám: +36 70 280-6732

E-mail: info@fotosiskola.hu

Cím: 1163 Budapest, Margit u. 18.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályi előírások mellett az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései is irányadóak. A Kormányrendelet értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely azonban a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében abban az esetben nem illeti meg a fogyasztót, ha az ő kifejezett hozzájárulásával kezdődik meg a teljesítés. Elállási szándékodat a jelentkezés napjától számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@fotosiskola.hu címen egy rövid egyértelmű nyilatkozat megküldésével. További részleteket a Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeiben találsz, melyet jelentkezés után e-mailben küldünk el. A Felnőttképzési szerződést a szerződés feltételeiben foglaltak szerint és annak elfogadásával a Fotosiskola Kft.-vel (1163 Budapest, Margit u. 18.) kötöd. A jogszabályok szerinti valamennyi további tájékoztatást a Felnőttképzési szerződés feltételeiben, valamint a megrendelés folyamán találod meg.