Vélemények a “10+1 műtermi világítás” workshopról


Az oktatók hitelesek, tele gyakorlati tapasztalattal és hozzá megfelelő az elmélet, érthető, lényegretörő, világos. Auodidakta módon tanuló fotósnak mindenképpen kiváló workshop volt.

-Érczi László-

Megérte eljönni, mert ebbe az egy napba nagyon sok hasznos információ volt érthetően belesűrítve.

-Kállai István-

Sok tanfolyamon részt vettem már itt és mindig elégedett vagyok. Jól felkészültek az oktatók, lényegretörőek és hasznosak az előadások, a modellek mindig segítőkészek, türelmesek, ügyesek és szépek. Szívesen ajánlom mindenkinek!

-Zádori Orsi-

Mind a helyszín, mind a felszereltség tökéletes a stúdió munkához, az oktatók kiválóak, a modell türelmes, ügyes, néha már sajnáltam is! Nekem negatívum, hogy sokan voltunk, mert nem mindenki volt tekintettel a másikra. Ajánlom, mert megkapják azt, amire befizettek.

-Nagy Attila-

Szeretném az alaptanfolyamon tanultakat bővíteni, tökéletes volt minden számomra. Következő az esküvő workshop lesz!

-Fóth Miklós-

Hozták az iskolától megszokott magas színvonalat, nagyon ügyes volt a modellünk is. Saját műtermem van és ott szeretném a tanultakat hasznosítani.

-Koczkás János-

Az alaptanfolyam után eldöntöttem, ahogy az időm és pénzem engedi, jövök minden workshopra. A mai nagyon hasznos bevezető volt a műtermi fotózásba, nagyon jó ár-érték arányban.

-Romsics Zsuzsanna-

Tökéletesen érthetően adták elő az elméleti és a gyakorlati részt is. A modell nagyon kedves és segítőkész volt. Szerettem volna többet tudni a megvilágításokról és a workshop után mondhatom elértem a célom.

-Dr. Kelecsényi Zsolt-

Abszolút elégedett vagyok, már jártam itt más workshopon, most sem okoztak csalódást.

-Havasi Máté-

Mint mindig, most is szuper volt minden! Nagyon hasznos, gyakorlatias, sokat alakult a szemléletem. Szívesen járok ide, szeretnék természetfotóra is jönni, de ahhoz jobb felszerelés kéne, talán, majd egyszer az is lesz!

-Somfai Katalin-

Először jártam ilyen workshopon, tetszett, hogy nem egy nagyüzemi, tolakodós módon zajlott, jól volt szervezve, nagyon sok fontos infót gyűjtöttem

-Nagy Róbert-


Kiváló, látszik a valós tapasztalat és ezt jól át is adják. Nagy előny még, hogy egy nap alatt le is zajlik,. Egy dolgot hiányoltam, egy nyomtatott leírás nagy segítség lenne.

-Buti Tamás-


Az eddig látott bemutatók közül számomra ez volt a legjobb. Kifogástalan volt minden szempontból.

-Mészáros Judit-


Szakmai kíváncsiság és az ajánlott téma részletes és jó ajánlása hozott ide. Hasznos volt, sok érdekes információ, magas szakmai színvonal, profi lebonyolítás-ezt tudnám mondani.

-Nagy Gyula-


Mindenképp próbálják ki, mert ár-érték viszonylatban ez a legjobb!

Pados Tibor


Az egynapos időtartam és az, hogy otthon nekünk is csak két lámpánk van eldöntötte a kérdést, hogy eljöjjünk-e. Messziről jöttünk és mondhatom nem hiába, nagyon sok ötletet kaptunk. Csak ajánlani tudom.
-Hentsey Eszter


Érdekes volt, kaptam egy nagyobb tudást, amivel még magabiztosabban dolgozhatok műtermi körülmények között. Köszönöm a sok új infót, szívesen ajánlom másoknak is.

-Stieber Dóra-


Sokrétű, alapos és felkészült, ezzel jellemezhető a bemutató és az azt tartó oktatók munkája. Megkaptam azt a pluszt, amiért őket választottam.

-Gyarmati Péter-


Már túl vagyok az alap és a haladó modell kurzuson, de most is sok újat tudtak mutatni . A tanárok felkészültsége és tapasztalata garancia arra, hogy megéri eljönni.

-Őz Gábor-


Korábbi pozitív tapasztalataim alapján jöttem el, most is elégedett vagyok, nagyon gyakorlatias előadást kaptunk. A nagy létszám miatt kicsit sok volt a holtidő, de más negatívumot nem tudok mondani.

-Grossmann Gábor-


Jól előkészített, jó hangulatú workshop volt, ami szakmai tudást adott. Külön pozitívum, hogy nem minden a high tech jegyében van beszerezve, így számunkra is elérhető megoldásokat kínált.

-Kapuszta Balázs-


Nagyon érdekelt ez a téma, oktatóink szakmailag nagyon felkészültek, jó a helyszín és a technika. Esetleg meg lehetne próbálni nem hivatásos modelleken is bemutatni ezeket a beállításokat.

-Berceli Bernadett-