Vélemények a Photoshop tanfolyamról

 

Körber Laci a legnagyobb PS. guru, akivel valaha találkoztam, nem tudtunk olyat kérdezni, amire ne tudta volna  a választ. A videójegyzet nagyon hasznos, főleg hogy témánként el van különítve, biztonságot ad, hogy bármikor visszanézhető a tanfolyam anyaga. Összefoglalva, felkészült oktató, profi tananyag, jó hangulatú órák, szívesen ajánlom.

-Rohár Anita-

Az alaptanfolyam után nem mentem volna máshova, most is nagyon elégedett vagyok. A videójegyzet nagy segítség lesz a jövőben.

-Kis Klaudia-

Maximálisan elégedett vagyok, Lacitól nem lehet lehetetlent kérni, vagy kérdezni. Köszönet a videókért, jó tudni, hogy van mihez nyúlni, ha elakadok a jövőben.

-Boda-Oláh Ágnes-

Körber László szakmai tudásával maximálisan elégedett vagyok és ezt jól érthetően, gyakorlatiasan át is tudja adni. Ajánlom mindenkinek ezt a tanfolyamot is.

-Gulyás Zoltán-

Elégedett vagyok, kellően részletes, és interaktív volt, lehetett kérdezni. A videójegyzet hatalmas segítség, ez volt a tanulásom alapja és ezt egészítettem ki az órai jegyzetekkel. Sokat tanultam, sok mindenre magyarázatot kaptam.

-Boross Zoltán-

Ismerősök ajánlása és az intenzív nappali előadások lehetősége miatt választottam ezt az iskolát. Semmit nem hiányoltam, ezek után ajánlom másoknak is.


-Szántó Dávid-

Korábban jártam már ide másik tanfolyamra és elégedett voltam, ezért bíztam benne, hogy ez is jó lesz. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent és ilyen gyorsan lehet megtanulni, mondjuk a videójegyzet nagy segítség a számomra.


-Reményi Zoltán-

Érdekesnek tartottam a tematikát a honlap alapján.  Nagyon jó volt az oktató, tartalmasak az előadások, jó ötlet a videójegyzet. Ajánlom másoknak is.

-Mátyus Károly-


Korábbi tapasztalataim alapján jöttem erre a kurzusra is. Akit érdekel, ne hagyja ki, mert mint látásmódban, mint számítógép kezelésben, mint kreativitásban sokat ad. Részletes, jól felépített tematika, kellemes környezet, minden szempontból tökéletes volt a tanfolyam.

-Varga József-


Jól kiválasztott, követhető előadások voltak, a videójegyzet nagyon jó, ennek hiányában nehezen lennének feleleveníthetők az órán tanultak. Ajánlom mindenkinek, aki photoshopot szeretne használni.

-Varga Edit-


A honlap alapján jónak ítéltem és nem csalódtam. Hatalmas információ mennyiséget kaptunk, tartalmas előadások kellemes helyszínen, a kapott videojegyzet nagy segítség.

-Fekete Zoltánné-


Ide jártam alaptanfolyamra is és ott már érintettük ezt a témát, úgyhogy ismerős volt az oktató és tudtam, hogy érthető lesz az előadás. Számomra, mint  kezdőnek teljesen rendben voltak a dolgok.

-Rosta Anett-

Körber Laci érthetően és figyelmesen magyaráz, de a téma komplexitása bizonyos alapismereteket azért igényel. A videó jegyzet hatalmas segítséget jelentett, mert ezt azért otthon is gyakorolni kell.

-Jánky Emese-


Érdekes és színvonalas tanfolyam volt, sok minden letisztult bennem. Nem ez az első tanfolyam amit itt végeztem, mindegyik nagyon hasznos volt, sokat fejlődtem, tanultam, bátran ajánlom mindenkinek.

Nagy Dávid-

Csak jót tudok mondani, úgy az oktatóról, mint a leadott tananyagról. Sokat segített és nagyon jó ötlet a videó anyag. Számomra az is fontos volt, hogy olyan cég csinálta, amelyik fotózással foglalkozik.

-Botka Zsolt-

Eddig még sosem csalódtam itt, most is maximálisan teljesítették az elvárásaimat, a videó jegyzet szerintem különösen hasznos a továbbiakban.

-Varga Imre-

Felkészült előadó, kulturált hely, jó hangulat és megfizethető ár-ez jellemezte a kurzust. Laci megpróbálta a lehetetlent, 36 órában átfogó képet adni a PS4-ről. Egy-egy témakörnél nem csak az adott  témát vette górcső alá, hanem további ötletekkel is szolgált, mindig szakított időt arra, hogy az egyéni problémák is megoldódjanak. Előadás módja jó értelemben véve laza és könnyed, bármikor közbe lehet kérdezni, ill. segítséget kérni. Mint ahogy eddig, ezután is csábítom ide az embereket.

-Szaniszló István Szanifotó KFT.-