https://fotosiskola.hu/

Vélemények a tárgy és reklámfotó tanfolyamról

 
Korrekt, alapos, informatív, kellemes környezetben, szuper felszereléssel, nagyon jó alapokat ad minden tárgyfotó iránt érdeklődőnek. Úgy tudom, ezt, így, ebben a formában nem is nagyon oktatják máshol.

-Láng Olivér-

A már megszokott nagyon korrekt, színvonalas oktatásban részesültem most is. Kitettek magukért.

-Fóth Miklós-

Mivel ide jártam alaptanfolyamra, bíztam a színvonalban. Teljes mértékben elégedett vagyok most is, izgalmas fotós trükköket és titkokat ismertünk meg.

-Verő Boglárka-

Világosak és egyértelműek voltak az információk, sok praktikus ismeret anyagot kaptunk. A stúdió nagy, kényelmes, tiszta, sokszínű és kreatív, minden eszköz meg van, nem volt teljesíthetetlen kérés. Nagyon érdekes, sok kis titokra fény derült, sokszor volt az embernek “aha” élménye. Fotózási alapismeretek viszont nélkülözhetetlenek  a tanfolyam anyagának megértéséhez.

-Hadnagy Tünde-

Abszolút elégedett vagyok, sőt a vártnál többet kaptam. Mind az elméleti, mind a gyakorlati infók teljesen érthetően és a későbbiekben hasznosíthatóan kerültek átadásra.

-Csoó Annamária-


Soha nem találkoztam még, ennyire alapos, profi és a tudásukat átadni hajlandó és képes oktatókkal. Remek a stúdió, a felszereltséget tekintve ilyen profi cuccokkal még én nem is találkoztam, maga a környezet is nagyon kellemes. Mindenkinek ajánlom!

-Haraszti Judit-

Színvonalas, lényegre törő, pontos, profi – egy tizes skálán 10-es. Ahogy tehetem, jövök mindenre.

-Laukó Istvánné-


Ismerősöm ajánlotta, nagyon köszönöm, hasznos három nap volt.

-Sárdi Benjamin-


Teljes mértékben elégedett vagyok, végre minden a helyére került a fényekkel kapcsolatban. Nagyon profi a műterem felszereltsége és nem mellesleg jó volt a hangulat.

-Ifj. Varga József-


 Az összes eddigi tapasztalataim alapján biztos voltam benne, hogy most is tökéletes lesz minden és ez így is volt. Előbb – utóbb minden workshopon szeretnék részt venni.

-Sarkadi Petra-


Mindenkivel maximálisan elégedett vagyok, nagyon jó kis társaság verbuválódott össze. A helyszín és a technikai felszereltség túlszárnyalta az elképzeléseimet. Külön köszönet az ebédért, kellemes meglepetés volt. Természetesen ajánlani fogom mindenkinek.

-Tóth Róbert-


Ide jártam alapképzésre és ahogy időm engedi, a haladó képzéseket is végig járom, mert nagyon szeretem az oktatási tematikát. Most is nagyon jól éreztem magam és sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Jó hangulat, környezet, magas szakmai képzés- szívesen ajánlom mindenkinek!

-Kersák Teca-

Nagyon precíz, érthető előadás volt, semmit nem hiányoltam. Szívesen részt vennék food-stylist képzésen is.

-Losó Viktor-

Maximálisan meg voltam elégedve az oktatók tudásával, az általuk felállított tematikával. A helyszín tökéletesen alkalmas volt a csoport oktatására, megfelelő a mérete, elrendezése, a technikai felszereltség kifogástalan. Bátran ajánlanám a megszerezhető tudás, a családias hangulat és nem utolsósorban az ár-érték arány miatt.

-Svagrik Zsófia-

Sok új információval gyarapodtam, új trükköket tanultam. Megbízhatóság, minőségi színvonal jellemezte ezt a kurzust is.

-Róde Péter-


Mindenki ezt az iskolát javasolta és mondhatom szuper volt! Nagyon jó volt ilyen tapasztalt fotósoktól trükköket ellesni. Mivel otthoni körülmények között szeretném megvalósítani ételeim megfotózását, arra szerettem volna  még több tippet kapni. Gondolkodom az alaptanfolyam elvégzésén.

-Ruzicska Zsófia-

Nagyon elégedett vagyok, segítőkészek voltak, a helyszín jól felszerelt, tiszta, gyönyörű képek készültek. Csak ajánlani tudom, nagyon sokat tanultam.

-Sarkadi Attila-

Nagy tudással, ritkán tapasztalható szerénységgel, segítőkészen oktattak. Maga a helyszín nagyon kellemes, a technikai felszereltség (bár nincs összehasonlítási alapom), nagyon jónak tűnt. Ezek után úgy érzem, érdemes egy alaptanfolyamot is elkezdeni itt.

-Somfai Katalin Zoé-


Örülök, hogy eljöttem, nagyon hasznos volt. A magyarázat és az elmélet korrekt volt, sok-sok példával szemléltették a különféle lehetőségeket. Nem ez az első tanfolyamom itt, szeretem a sulit és a tanárokat és tudom, hogy mindig korrekt munkát végeznek.

-Szilágyi Hajnalka-


Nem ez az első tanfolyamom az iskolánál, így tudtam mire számíthatok. Mint a többi, ez is egy nagyon jó kurzus volt, minden kérdésemre választ kaptam.

-Perlaki Rita-


Nem gondoltam, hogy így is lehet fotózást tanítani, a harmadik nap után rájöttem, hogy így lehet JÓL tanítani. Véletlenül, valaki helyett ugrottam be, de ezek után úgy érzem, véletlenek nincsenek. Bármikor, bármire jöjjenek!

-Ónodi Barbara-


Közvetlen, baráti légkör, jó hangulatú előadások, magas tudásszint jellemezte oktatóinkat. A felszereltség kiváló, hirtelen ötletekhez is van kellék a raktárban. Sok apró, de fontos tipp, trükk, tanulható meg. Azt hittem sok mindent tudok a fotózásról, ez most megdőlt! (Ami hiányzott, a tej a kávéhoz!!!)

-Kovács Krisztián-

A munkámhoz szükségem volt egy ilyen jellegű tanfolyamra, nagyon ajánlom, mert ilyen jó ár-érték arányú tanfolyamon még nem vettem részt. Kiválóak az oktatók, barátságos a helyszín. Egy kis építő jellegű kritika: hiányoltam, hogy az oktató is készítsen felvételeket egy számítógépes kapcsolattal és több kontrollt vártam a munkánkkal kapcsolatban.

-Hofecker József-

Oktatóink nagyon közvetlen, nyílt és figyelmes stílusban osztották meg tudásukat velünk. Kissé távol esik a belvárostól, de a stúdió nyugodt, kellemes környezet volt a tanfolyamhoz. Nagyon jó légkörű, jól használható, sok témát felölelő kurzus volt, de az itt szerzett tudás még sok önálló gyakorlást kíván.

-Guoth Barbara-

Nagyon elégedett vagyok, családias környezetben, tökéletes felszerelés mellett, nagyon sok tapasztalatot szereztem egy kedves, felkészült oktató csapat segítségével.

-Csitári Elemér-


Jó környezet, jó hangulat, minden van, amire csak szükség lehet, az alaptanfolyamon itt szerzett tudás nagyon jó alap volt.
Aki csak teheti, itt tanuljon!

-Benkó Tibor-

Érdekelt a téma, sok jó ötletet kaptam. A helyszín és a felszerelés tökéletesen megfelel a tanfolyamnak, az oktatók gyakorlottak és segítőkészek, minden rendben volt. Jelentkezzenek!

-Vincze László-


Felkészült, nagy tudású szakemberek oktattak, akik arra törekedtek, hogy ezt a tudást át is adják nekünk. A helyszínen minden technikai, tárgyi felszerelés rendelkezésre állt, de nem hiányoztak a kreatív ötletek sem. A stúdió kiváló, jó hangulatú, jól rendezhető. Az alaptanfolyam elvégzése után láttam, hogy itt tovább tudom fejleszteni magam.

-Somosi Mari-


Teljesen elégedett vagyok, a kérdéseimre megkaptam a válaszokat. A stúdió teljesen felszerelt, a tanulók kiszolgálása precíz. Csak javasolni tudom, aki kíváncsi a tárgyfotózás alapjaira és trükkjeire, ki kell próbálnia itt magát.

-Nagy Attila-

Az oktatás szakszerű volt, de mégis családiasan zajlott. A technika jó , a helyszín tökéletes és még parkolni is lehet! Szívesen ajánlom mindenkinek, akit érdekel.

-Forrai Péter-

Korábbi jó tapasztalataim miatt jöttem erre a képzésre, most sem kellett csalódnom. Kedvesek, segítőkészek, a technika remek, a helyszín tökéletes.

-Dr. Fodor Zsolt-

Felkészültség, tematika követő munkamenet, de maximális rugalmasság, jó hangulat és sok humor- jöjjenek, ha igazi profiktól így akarnak tanulni.

-Tungler Andrea-


Segítőkész oktatók, érdekes bemutatók teljes technikai felszereltség jellemezte a kurzust. Elégedett vagyok mindennel, csak a kezdési idő volt nekem egy kicsit korai, de ez egyéni probléma. Bátran ajánlom másoknak is.

-Bartha Nikola-


Azért választottam ezt a kurzust, mert csak 3 napos, ennek ellenére minden belefért, ami leginkább az összeszokott oktató csapatnak köszönhető. Betekintést ad a legkülönfélébb tárgyak fotózásának módjaira, praktikus és könnyen megjegyezhető ötletekkel, házilag is elkészíthető fotós kellékekkel ismertettek meg.

-Marton Bea-


Komoly szakmai tudás, lelkes előadás, rengeteg új információ, tökéletes technikai felszereltség-semmi hibát nem tudnék mondani. Akit érdekel a fotózás ezen szegmense, mindenképp jöjjön el.

-Mihályi Orsolya-


Jó hangulatú, kötetlen kommunikáció a hallgatók és az oktatók között, a tanfolyam színvonalát biztosította az oktatók szakmai felkészültsége. A felkészült stúdióban mindent meg lehet oldani, a bemutatott kellékekből nagyon sok jó ötletet szereztem.

-Gerlóczi Gábor-


Mindennel meg vagyok elégedve, talán az ételek fotózásánál egy kicsit többet elárulhatott volna a szakmai trükkökből az oktató, de megértem, hogy miért nem tette. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó alapot ad a továbbiakra.

-Káli Csaba-


Hozzáértő, felkészült tanárok oktatnak, tartalmas sok fontos elemet tartalmazó bemutatókkal. A helyszín, a felszereltség és a kellékek mindig az adott feladathoz megfelelőek. A saját igényeimnek megfelelő , szűk tematika miatt döntöttem a tanfolyam mellett, bátran ajánlom mindenkinek.

-Baloghné dr  Kovács Matild-

A modellfotós tanfolyam után itt is bizonyítottak a tanárok felkészültségükről. A helyszín és a felszereltség  tökéletesen megfelelőek ,nagyon sok mindent tanultam, amit konkrétan hasznosítani tudok majd.

-Bősze Ferenc-

Egy véletlen  miatt, (más helyett jöttem) vettem részt ezen a tanfolyamon. Örülök ennek a véletlennek, mert nagyon változatos bemutatók, jól felszerelt helyszín, abszolút profi oktatók  segítettek. Nagyon sok új eszközt ismertem meg.

-Mester Olga-

Első osztályú tanárok oktatnak, érdekes, változatos bemutatókkal, kitűnő felszereltséggel és kellékekkel. Jó lett volna még aktívabban részt venni a beállításokban. Az alaptanfolyam után ez a kurzus is nagyon hasznosnak bizonyult. Ajánlom mindenkinek mert sokat lehet fejlődni és új tippeket kapni.

-Nagy Dávid-

Az alaptanfolyam elvégzése garantálta, hogy ez a kurzus is érdekes, tartalmas, színvonalas oktatást tartalmaz. Talán egy kicsit több saját beállítást hiányoltam. Örülök, hogy több objektívet, állványt is kipróbálhattam, külön köszönet a 24-105-ért. Ajánlom mindenkinek, még ha kicsit „meleg” is van a műteremben ( elvégre nyár van)!!!

-Szabó Sándor-


Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon     jó!!! Ezt tudom válaszolni minden kérdésre. Hallomásból értesültem a tanfolyamról  tudom ajánlani mindenkinek.

-Szabó Zsolt-


Egy nyílt nap után iratkoztam be modellfotózásra, ahol már biztos volt hogy a tárgyfotózásra is jövök. Tökéletes helyszínen tanítanak profi oktatók az adott témakör teljes felölelésével. Külön pozitívuma az iskolának hogy nem minden eszköz gyári megvételére ösztönöz hanem látunk „barkács” trükköket is .Sok fotós barátomnak ajánlottam már az iskolát és még senki nem csalódott benne.

-Szaniszló István-


Ajánlom mindenkinek, aki több akar lenni mezei amatőr fotósnál, netalántán profi magasságokba tör ! A  tanárok munkája,a bemutatók tartalma, a helyszín,a technikai felszereltség és kellékek mind megelégedésemre szolgáltak.

-Varga Sándor-


Alapvetően elégedett vagyok, bár egy előzetes közvélemény kutatás után jobban lehetett volna témát választani. Lehetett volna pár olyan fotót csinálni, ahol nincsenek beállított lámpák, hogy otthon mit tudunk magunktól megcsinálni és hogyan. Mindent egybevetve érdekes volt.

-Albert Eszter-


Tetszett a tanfolyam, bár 2. napon volt olyan tárgy, ami helyett mást szívesebben fotóztam volna. Egyébként elégedett vagyok az oktatókkal és helyszínnel is.

-Bábel Katalin-


Változatos , érdekes és tanulságos volt, nem utolsó sorban jó hangulatban!

-Gál Brigitta-


Nagyon profi, gyors, lényegre törő, gyakorlatias, kezdőknek nem való, viszont pénzzé tehető tudást ad.

-Mosonyi Krisztián-

Előre kidolgozott, jól felépített kurzus volt sokat tanultam, köszönöm!

-Rapcsák Judit-


Maximálisan elégedett vagyok, más tanfolyamokon nem tapasztaltam ilyen mértékű segítőkészséget. Sajnálom, hogy az alaptanfolyamot egy másik cégnél végeztem. Talán az hiányzott, hogy magunk állítsuk be a fényeket, ill. a rossz beállítások bemutatása. 

-Schmutzler Csaba-

Gondosan felépített, logikus bemutató volt, a nehézségi szint egyre nőtt. Tetszett minden, bár a food-stylist néhány titkot megoszthatott volna!

-Kovács Viktor-